سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

ورمی کمپوست عاملی برای ارگانیک محسوب شدن محصولات تولیدی

قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: کیفیّت محصولات با استفاده کود ورمی کمپوست، 50 درصد نسبت به کودهای شیمیایی افزایش می یابد.

منوچهر اتّحاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: قیمت محصول کشاورزی اُرگانیک در بازارهای جهانی بین دو تا سه برابر قیمت محصول کشاورزی عادی است.

وی با اشاره به کیفیّت محصولات ارگانیک تشریح کرد: محصولات تولیدی با بهره گیری از کود وِرمی کمپوست به دلیل فقدان هر گونه ماده شیمیایی، ارگانیک محسوب می شوند.

اتّحاد ادامه داد: وِرمی کمپوست، سبک و فاقد هرگونه بویی است.

قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: افزایش مصرف بی رویه کودهای شیمیایی و آثار منفی کاربرد این کودها بر محیط زیست و سلامت موجودات زنده به ویژه انسان ها بر کسی پوشیده نیست.

وی از افزایش عملکرد محصولات حاصل شده با استفاده از این دسته از کودها اظهار داشت: افزایش 20 تا 70 درصدی عملکرد محصول در واحد سطح با استفاده از کود وِرمی کمپوست دور از انتظار نخواهد بود.

اتّحاد با بیان توصیه به زارعان و باغداران تاکید کرد: با توجه به تولید مستمر کودهای دامی، زباله های خانگی، ضایعات کشاورزی و بقایای گیاهی، تبدیل آن به وِرمی کمپوست، نه یک انتخاب، بلکه یک ضرورت احساس می شود./
 
 
انتهای پیام/س
برچسب ها: ورمی ، کمپوست ، ارگانیک
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.