سازمان همکاري و توسعه اقتصادي در بيانيهاي اعلام کرد: سال گذشته، کمک دولتي به توسعه به 134 ميليارد و 5800 ميليون دلار در مجموع بالغ شد که پس از دو سال کاهش از افزايش حکايت دارد.
اين سازمان که 34 کشور را در خود جاي داده است تاکيد کرد : در عين حال، محتمل به نظر ميرسد که گرايش به کاهش کمک براي کشورهاي فقير تر آفريقاي زير صحرايي ادامه دارد.
آمريکا با کمک خالص 31 ميليارد و 500 ميليون دلار نخستين کشور کمک کننده است و 19 صدم درصد از درآمد ناخالص ملي خود را به اين امر اختصاص ميدهد .
اين کمک در عين حال از هدفي که سازمان ملل تعيين کرده است يعني رقم 0.7 درآمد ناخالص داخلي براي کمک به کشورهاي فقير بسيار فاصله دارد.
در ميان کشورهاي سازمان همکاري و توسعه اقتصادي که به اين هدف دست يافتهاند يا از آن فراتر رفتهاند مي توان به دانمارک ، لوکزامبورگ ، نروژ و سوئد و همچنين براي نخستين بار انگليس اشاره کرد که کمک به توسعه خود را سال گذشته به سبب کمکهاي بودجهاي 27.8 درصد افزايش داد.
کشورهاي ديگري نيز به شدت کمک خود را در سال 2013 افزايش دادهاند که از آن جمله ميتوان به ژاپن (36.6 درصد ) ، ترکيه (29.7 درصد )، ايسلند(27.4 درصد ) يا همچنين استوني اشاره کرد.
به جز کشورهاي عضو سازمان همکاري و توسعه اقتصادي ،امارات عربي متحده نيز کمک به توسعه خود را 375.5 درصد به سبب حمايت استثنايي از مصر افزايش يافته است.
در اين کشور ، کمک دولتي به توسعه 1.25 درصد درآمد ناخالص ملي اين کشور تشکيل ميدهد که رکود محسوب ميشود.
انتهای پیام/