سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

دانشجویان ایرانی موفق به ساخت دستگاه ترمیم زخم شدند

دو دانشجوی دانشگاه یزد موفق به طراحی و ساخت دستگاه ترمیم زخم شدند.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران،علی انتظاری، دانشجوی کارشناسی مهندسی صنایع دانشگاه یزد که به همراه علی پارساییان، دانشجوی مهندسی مکانیک دانشگاه یزد موفق به طراحی و ساخت دستگاه ترمیم زخم شده‌ است،  گفت: با این دستگاه، فشار خلاء در محل زخم با کنترل بسیار دقیق ایجاد می‌شود. این فشار با افزایش خون‌رسانی در محل زخم و جمع‌آوری عفونت و ترشحات زخم در یک ظرف مخصوص باعث بهبود زخم می‌شود.

وی افزود: این دستگاه با تنظیم مقدار فشار خلاء و با تزریق دارو و شستشوی زخم بدون نیاز به باز کردن پانسمان می‌تواند به بهبود زخم کمک کند.

انتظاری با بیان اینکه در این دستگاه، سیستم تزریق دارو در محل و شستشوی زخم وجود دارد، تصریح کرد: تایمر موجود در دستگاه به پزشک این امکان را می‌دهد که زمان مورد نیاز برای مکش، تزریق دارو و شستشو را به طور کنترل شده به زخم اعمال کند بنابراین با دوز کم دارو ضمن جلوگیری از عفونت و وارد شدن میکروب به زخم و اثرات جانبی کمتر، بهبود انواع زخم‌ها را میسر می‌کند.

وی درباره آزمایش‌های بالینی این دستگاه گفت: این دستگاه زیر نظر دکتر کارگر، جراح عمومی و دکتر محمد رضا مهربانیان، جراح مغز و اعصاب بر روی 10 بیمار در بیمارستان شهید صدوقی یزد آزمایش شده که نتایج آزمایشات بالینی و کشت میکروبی و پاتولوژی نشان داد که زخم بیماران بهبود یافته است.

انتظاری خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه ترمیم زخم در بیماران دیابتی یکی از مشکلات عمده در جامعه است و حداکثر موارد درمان این نوع زخم‌ها منجر به قطع عضو بیمار می‌شود امید است که تولید این دستگاه، کمک بزرگی به ترمیم و بهبود انواع زخم‌ها و جلوگیری از قطع عضو بیماران دیابتی باشد.

منبع: ایسنا
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.