سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

طعم خوب محصولات تولیدی در کشاورزی ارگانیک بهانه ای برای تجارت

مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: طعم و کیفیّت خوب محصولات تولیدی در کشاورزی ارگانیک را می توان بهانه ای برای طراحی بازار و تجارت دانست.

احمد بایبوردی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: امنیت اقتصادی واحدهای تولیدی محصولات ارگانیک برقرار خواهد بود.

وی تصریح کرد: کشاورزی ارگانیک شرایط مناسبی را برای به حداقل رساندن مصرف انرژی و منابع غیرتجدیدپذیر مهیّا می سازد.

بایبوردی با اشاره ای به گوشه ای از مزایای این سیستم کشاورزی ادامه داد: تولید محصولات سالم و عاری از بقایا را باید از محسنات کشاورزی ارگانیک قلمداد کنیم.

مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: ملموس شدن پایداری اقتصاد با در نظرگرفتن ارزش افزوده تولیدات در واحدهای تولیدی محصولات ارگانیک امری بدیهی است. وی اظهار داشت: افزودنی ها و مواد اولیه مضر در صنایع غذایی از جانب فعّالان در این نوع کشاورزی منع شده است.

بایبوردی تاکید کرد: حاصلخیزی بالای خاک، حفظ و ارتقاء آن از اهداف اصلی توسعه کشاورزی ارگانیک است.
 
 
انتهای پیام/س
برچسب ها: کشاورزی ، ارگانیک ، تجارت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.