منوچهر اتّحاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز ضمن بازگو کردن اثر رقابت علف های هرز با گیاهان باغی افزود: در اثر رقابت علف های هرز با گياهان باغی، برای جذب عناصر غذايی، رطوبت خاک و نور كافی، عملكرد گياهان باغی كاهش میيابد.
وی تشریح کرد: آلودگی شديد زمينهای كشاورزی به علف های هرز چند ساله مانع كاشت مداوم بسياری از گياهان در يک منطقه میشود.
اتّحاد از مشکل شدن برداشت محصول در زمین های زراعی گفت و ادامه داد: علف های هرز حركت كشاورزان را در زمين مشكل میكنند و كارآيی عملياتی مانند مصرف كود سرک و كنترل بيماری ها و آفات و حتی برداشت را كاهش میدهند.
قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: علف های هرز به عنوان پناهگاه و میزبان حد واسط برخی از عوامل بیماری و آفات گیاهان زراعی محسوب می شوند و به طور غیرمستقیم می توانند خسارت زا باشند.
وی اظهار داشت: بسياری از سبزیها و گياهان زراعی با اين كه وجود علف های هرز را تحمل میكنند اما از كيفيت آنها كاسته میشود.