سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وقتی تنقلات جایگزین "وعده‌های غذایی" می شوند

از آنجایی که آداب تغذیه‌ای در ایام نوروز برای هر فردی تغییر می‌کند نباید انواع تنقلات، شیرینی‌ها و آجیل مانع از مصرف وعده اصلی غذایی شود.

خدیجه رحمانی، کارشناس ارشد تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران درخصوص تغذیه در ایام نوروز گفت: تغذیه نامناسب در ایام نوروز باعث می شود که بعد از پایان این ایام عوارضی همچون افزایش قند خون، چربی خون، فشارخون و خرابی دندان‌ها را به دنبال داشته باشد.

وی عنوان کرد: به علت بالا بودن میزان کالری، شیرینی‌جات احساس سیری را در افراد به وجود می‌آورد و مانع از داشتن تغذیه مناسب می شود.

وی اظهار داشت: وقتی استفاده از شیرینی‌جات مانع از مصرف وعده‌های غذایی شود درحقیقت بدن از چهار گروه اصلی ( گوشت، برنج، سالاد، ماست) محروم می ماند و چه بهتر است که به جای مصرف انواع تنقلات و شیرینی‌جات از وعده‌های اصلی غذایی استفاده شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: تنقلات ، غذا ، شیرینی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.