سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

افراد در معرض خطر اختلالات عروقی "فندق" بخورند

مصرف فندق خطر "بیماری‌های قلبی عروقی" را در افراد چاق کاهش می‌دهد.

دکتر محمد صادق پورعبائی فوق تخصص جراحی قلب و عروق در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف روزانه فندق منجر به "افزایش سروتونین"، کاهش فشار و قند خون به ویژه درافراد چاق و به تبع آن کاهش اختلالات قلبی عروقی می‌شود.

وی افزود: سروتونین هورمونی است که منجر به انتقال پیام عصبی به مغز، کاهش حس گرسنگی و افزایش نشاط می‌شود.

این متخصص خاطرنشان کرد: ویتامین B این خشکبار مفید در رفع اختلالات عصبی و پیشگیری از بروز "سکته مغزی" بسیار موثر است.

انتهای پیام/

برچسب ها: فندق ، قلب ، سروتونین ، مغز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.