سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

وقتی غذا در گلویتان گیر می‌کند

رژیم غذایی مناسب، مصرف سبزیجات و میوه‌های تازه و لبنیات می‌تواند کمک بسیاری در جلوگیری به ابتلای این بیماری کند.

ایرج خسرونیا متخصص گوارش در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: اگر کودکی با مراجعه به پزشک شکایت از مشکل در بلع غذا داشت معمولا پزشک به گیر کردن یک شی خارجی مثل استخوان و سکه در گلوی او شک می‌کند و با انجام یک "آندوسکوپی" مشکل را مرتفع می‌سازد.

خسرونیا گفت: اما اگر فرد بزرگسالی با این علائم به پزشک مراجعه کند معمولا پزشک به یک بیماری بدخیم سرطانی فکر می‌کند و درمان خود را از این دیدگاه ادامه می‌دهد.

باید دقت کرد که بروز "سرطان‌های مری" و مشکل بلعیدن غذا در افرادی که سابقه مصرف اسیدها و بازها و مواد شیمیایی را دارند به خاطر از بین رفتن مخاط مری بیشتر است.

وی  افزود: سرطان مری در شمال کشور مخصوصا در گرگان و اردبیل بیشتر است. افراد معتاد هم بیشتر به این عارضه مبتلا می‌شوند بنابراین می‌توان گفت که شیوع در آقایان بیشتر است.

این متخصص گوارش گفت: رژیم غذایی مناسب مصرف میوه‌جات، سبزیجات تازه و لبنیات می‌تواند کمک بسیار شایانی در جلوگیری به ابتلای این بیماری کند.

انتهای پیام/
برچسب ها: سرطان ، مری ، گلو
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.