سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خیانت اینترنتی ارمغان شبکه‌های اجتماعی

خیانت اینترنتی یکی از معضلات جوامع توسعه یافته و در حال توسعه است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، توانایی اینترنتی در جهت دسترسی افراد سراسر دنیا به یکدیگر، بدون در نظر گرفتن موقعیت اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی‌شان باعث استفاده زیاد از این تکنولوژی شدهاست و رشد سریع تکنولوژی در عرصه اینترنت مشکلاتی چون خیانت اینترنتی را به دنبال داشته است.

زهرا لک روانشناس در این زمینه در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران، گفت: قصد اولیه در ارتباط خیانت‌های احساسی به شکل دوستی شروعو با اعتماد پیش می‌رود و با نزدیک‌تر شدن به یکدیگر مکالمات خصوصی‌تر شده، فره متاهل کم کم شخص دیگری را جایگزین همسرش می‌کند و در نتیجه این صمیمیت‌ها، فاصله‌ها بین زوجین بیشتر می‌شود.

وی یکی از دلایل ایجاد ارتباط با فرد دیگر در فضای اینترنتی را عدم ارضاء نیازهای روحی و عاطفی در خانواده دانست که ریشه اغلب این مشکلات خانواده‌ها را در نبود محبت، رفتارهای عاشقانه، مشکلات اقتصادی می‌توان خلاصه کرد.

زهرا لک افزود: مردها در عین تعهد به همسر خود در صورت کمبود نیازهای عاطفی و جنسی به زن دیگری جذب می‌شوند، در حالی که زن‌ها تا مادامیکه از طرف مرد خود از هر نظر تامین شوند، بر تعهد زناشویی پایبند هستند و به محض تداخل در عواطف و نیازهای مالی، معیشتی از سوی مرد، زن به سوی خیانت و بیراهه می‌رود که این خیانت عاطفی برای خانم‌ها و خیانت جنسی برای آقایان نابخشودنی است و منجر به صدمه‌های غیر قابل جبران برای طرفین از قبیل طلاق عاطفی و حقوقی می‌شود.

وی افزود: سرچشمه خیانت بی‌وفایی است که اشکال متعددی از قبیل بی‌وفای عاطفی به صورت درد دل کردن با غریبه غیر همجنس؛ در میان گذاشتن اسرار زندگی زناشویی، عشق ورزیدن و ؟ مواردی که از چشم همسر پنهان است را شامل می‌شود.

وی در پایان خاطرنشان کرد: خیانت در زندگی زناشویی امری ضد اخلاقی است که اثرات آن گریبانگیر فرد خواهد شد و نتیجه کلی آن در آخر چیزی جز شرمندگی نیست همچنین شیوع خیانت در بستر جوامع به خانواده منجر می‌شود و باعث می شود خانواده که مهد تعلیم و تربیت است،صدمات زیادی را متحمل شود.

انتهای پیام/

برچسب ها: خیانت ، اینترنتی ، شبکه
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
آرش
۰۱:۱۲ ۲۱ مهر ۱۳۹۳
/سلام.من هم 21 سالمه .. بااینکه علاقه شدیدی به برنامه نویسی داشتم مهندسی نرم افزار انتخاب کردم دانشگاه صنعتی اصفهان.با خودم عهد بستم که برنامه نویس تاپی بشم و بعدش حتما با استخدام در پلیس فتا حتما سعی ر نوشتن برنامه ای خواهم کرد که جلوی این معضلاتو بگیره.فکرشو بکنید در اینده چی میخواد بشه.مثلا 20 سال دیگه.الانم دارم روش کار میکنم .ایشالله برای پروژه این موضوعو خوب اریه میدم و تحول ایجاد میکنم.همه کسایی که باهام موافقن دعا کنن برام.و اینجا بزننن
این موضوع باعث شده با انگیزه درس بخونم.داور همیشه به عشق داوریش که سوت میزنه.زمین بهشت مادریش.هیچ مشکلی سد راهم نمیشه چون زخم قلب خورده ام شدید.برام دعا کنید
احمدی
۲۰:۰۷ ۱۴ خرداد ۱۳۹۳
این خانم اگه همون دکتر زهرا لک روانشناس هستن که تو تهران و حومه مشاوره میدن وچندین کتاب دارن که باید بگم دکتر حاذقی هستن. زندگی من و همسرم که دقیقا هم سر این موضوع بود نجات دادن با اینکه روانشناس جوانی هستن و بیست و اندی سال بیشتر ندارن اما بسیار با تجربه و موفق هستن. ازشون تشکر میکنم