سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشهد/

باران؛ مهمان آسمان استان خراسان رضوی در روزهای آینده

بارش باران و کاهش دما از روز سه شنبه برای غالب نقاط استان خراسان رضوی پیش بینی شده است.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد، اداره كل هواشناسي استان خراسان رضوي اعلام کرد: از فردا دوشنبه با استقرار سامانه بارشی بر روی استان افزایش ابر و بارش و از روز سه شنبه کاهش دما را درغالب نقاط استان خواهیم داشت.

همچنین اداره كل هواشناسي خراسان رضوي در 24 ساعت آینده برای نواحی شمالی، مرکزی، جنوبی استان خراسان رضوی و مشهد آسمانی نیمه ابری تا ابری، گاهی مه آلود، در برخی ساعات همراه با بارش باران و وزش باد نسبتا شدید پیش بینی کرده است.

در این اطلاعیه با اشاره به این که کیفیت هوای مشهد در 24 ساعت آینده سالم است پیش بینی شده است میزان دمای مشهد به حداقل دما 12 و حداکثر دما 23 درجه سانتی گراد برسد.

در24 ساعت گذشته زاوه با حداقل دمای2 درجه سانتیگراد بالای صفر خنک ترین و سرخس با حداکثر دمای 28 درجه سانتیگراد گرم ترین شهرهای استان خراسان رضوی بوده اند . طی همین مدت حداقل و حداکثر دمای مشهد7و 21 درجه سانتیگراد گزارش شده است/س
برچسب ها: هوا ، باران ، دما
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.