سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ترشی‌ها، علائم این بیماری را تشدید می‌کند

یکی از متداول‌ترین توصیه‌ها برای پیشگیری و درمان بیماری‌های گوارشی، مصرف مواد غذایی مفید و اجتناب از خوردن خوراکی‌های مضر است.

دکتر شهرزاد محمدیان متخصص تغذیه و رژیم درمانی، در گفتگو با خبرنگار بهداشت ودرمان باشگاه خبرنگاران گفت: برخی افراد اصلا نباید ترشی بخورند برای مثال افرادی که اسید معدشان زیاد است افراد مبتلا به التهاب ریه، افراد مبتلا به رفلاکس معده و غیره باید از مصرف این ماده غذایی اجتناب کنند.

وی افزود: گروه دیگری که باید از مصرف ترشی اجتناب کنند افراد مبتلا به زخم معده هستند معمولا این بیماران در اثر زخم معده،‌دردهای شدیدی دارند در این افراد مصرف غذا باعث شدت بیماری می‌شود.

این متخصص تغذیه خاطر نشان کرد: بیماران مبتلا به سندرم روده تحریک پذیر نیز باید از مصرف ترشی پرهیز کنند زیرا بر شدت و علائم بیماری می‌افزاید.

دکتر محمدیان گفت: مصرف فلفل که در تهیه ترشی به کار می‌رود برای بیماران مبتلا به ناراحتی‌های گوارشی می‌تواند تحریک کننده و تشدید کننده علائم بیماری باشد.

انتهای پیام/

برچسب ها: ترشی ، معده ، گوارش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.