محمد حقانی در گفتگو با
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب گفت: در خصوص مشکل کم آبی تهرا مطالب بسیاری گفته که متاسفانه تبدیل شدن به یک بحران در حرکت است.
رئیس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: عدم وجود طرحهای جامع مدیریت استانی یکی از دلایل اصلی در ایجاد این بحران است.
وی افزود: آب 5 سد به تهران میرسد که متاسفانه یا به صورت پس آب روی زمین جاری میشود و یا در دل زمین میرود اما به هیچ عنوان بازیافت و استفاده محلی و منطقهای از این آبها نمیشود.
حقانی در ادامه بیان داشت: باید راهکارهای اندیشیده شود که این آبها به روش بازیافت شوند و دوباره در چرخه مورد استفاده قرار گیرند که در حال حاضر چنین اتفاقی نمیافتد.
وی افزود: همچنین یکی دیگر از عواملی که این بحران را میسازد این است که بدون در نظر گرفتن پیوستهای انرژی و تعریف نحوه استفاده از انرژی در مناطق جدا از طرح جامع و تفضیلی بارگذاری میکنیم بدون آنکه برای انرژی آب، برق و گاز آن فکری کرده باشیم.
رئیس کمیته محیط زیست شورای اسلامی شهر تهران ادامه داد: مردم نیز باید بدانند که ما در شهری خشک زندگی میکنیم که متوسط بارندگی در آن 250 میلی متر است که یک چهارم متوسط جهانی است در حالیکه 3.5 تا 4 برابر مصرف آب خام را نسبت به استاندارد جهانی داریم.
وی تصریح کرد: قطعا یکی از بهترین راهکارها برای مقابله کم آبی صرف جویی است و همچنین شیب ملایم قیمت نیز میتواند از این استفاده بیرویه جلوگیری کند و مردم را قانع به صرفه جویی در آب کند.
حقانی خاطرنشان کرد: باید در برنامه ریزیها بر روی تمرکززدایی در تهران و همچنین جلوگیری از مهاجرت ها به تهران از طریق تمرکز زدایی و بردن صنایع به استانهای دیگر تا شاید بحران کم آبی نباشیم.
انتهای پیام/