سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

آجیل؛ مزه‌ای به عمق تاریخ

آجیل، خوردنی بوده که همیشه من رو به فکر عید وسفر‌ۀ هفت سین میندازه اما بعضی مواقع همین آجیل بد دردی میشه ...

به گزارش خبرنگار حوزۀ ادبیات باشگاه خبرنگاران؛ آجیل، خوردنی بوده که همیشه من رو به فکر عید وسفر‌ۀ هفت سین میندازه اما چه بهتر که به یاد داشته باشیم که بیش ازاندازه نخوریمش، آخه بعضی  مواقع همین آجیل بد دردی میشه برای کسانی که به اصطلاح اندازۀ شکمشون رو نمی‌دونن.

آجیل، این مظهر شوری وشیرینی زندگی به گمان من بهترین ولذیذترین خوراکیه شب‌های عیده که به زعم اکثر مردم دست کشیدن ازاون غیر ممکن به نظر می رسه، اما همین آجیل اگه زیادتراز اندازه مصرف بشه قاتل بالامحض دندان‌‌های آدم به حساب میاد.

باید گفت که از هر چی که بگذریم توی شب‌های عید نوروز نمی‌شه از آجیل و مشتقات اون گذشت آخه این مزه دیگه در عمق تاریخ ما رسوخ کرده وانکارناپذیربه نظر می‌رسه.

گفتنی است که رسوخ آجیل تا عمق تاریخ ما تا اندازه‌ای پیش رفته که حتی به روز‌هایی به جز روز‌های نوروز عمومیت داده شده است.

پس پیش به سوی آجیل ،‌بدو وگرنه جا میمونی‌ها.

نسرین خدایاری/

انتهای پیام/ اس
برچسب ها: آجیل ، تاریخ ، شوری ، ادبیات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.