سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برطبق نتایج مطالعات؛

میوه‌ها و سبزیجات خطر "بیماری‌های قلبی" را تا ۳۰ درصد کاهش می‌دهند

برطبق نتایج برخی از مطالعات، خوردن منظم و روزانه میوه‌ها و سبزیجات می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی و عروقی از جمله گرفتگی عروق قلب را تا حدود ۳۰ درصد کاهش دهد.

رضا کرمی ابرده متخصص بیماری‌های قلبی و عروقی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: در یک نگاه کلی می‌توان گفت که سیگار، چربی بالا، عدم تحرک بدنی و چاقی به عنوان چهار عامل اصلی بروز بیماری‌های قلبی و عروقی مطرح هستند. 

وی با اشاره به اینکه در سال‌های اخیر شیوع بیماری‌های قلبی و عروقی به شدت افزایش یافته است، اظهار داشت: در حال حاضر بیماری‌های قلبی و عروقی عامل اصلی مرگ و میر در جهان هستند و در بسیاری از مناطق و جوامع، از هر سه مورد مرگ و میر حداقل یک مورد مربوط به بیماری‌های قلبی و عروقی است. 

کرمی ابرده افزود: پیشگیری از بیماری‌های قلبی کار چندان دشواری نیست و با اصلاح عادات غذایی و رفتاری این مهم تا حد قابل ملاحظه‌ای محقق می‌شود. 

وی با بیان اینکه متاسفانه میوه‌ها و سبزیجات در رژیم غذایی بسیاری از مردم جایگاه مناسبی ندارند، تاکید کرد: بر طبق نتایج برخی از مطالعات، خوردن منظم و روزانه میوه‌ها و سبزیجات می‌تواند خطر بیماری‌های قلبی و عروقی از جمله گرفتگی عروق قلب را تا حدود ۳۰ درصد کاهش دهد. 

کرمی ابرده یادآور شد: خطر سکته قلبی و مغزی و بیماری‌های مزمن دیگری نظیر سرطان با مصرف میوه‌‌ها و سبزی‌ها تا حد بسیار زیادی کاهش می‌یابد. 


انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.