سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در ایام نوروز؛

"دیابتی‌ها" هم می‌توانند شیرینی مصرف کنند

مصرف برخی شیرینی‌ها در ایام نوروزی برای دیابتی‌ها مانعی ندارد.

خدیجه رحمانی، کار‌شناس ارشد تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در ایام نوروز که شیرینی و آجیل و گاهاً سایر شیرینی‌ها و انواع شکلات‌ها و کاکائو‌ها جز پذیرایی به حساب می‌آید در خوردن این‌ها خصوصا برای دیابتی‌ها باید دقت شود. 

وی عنوان کرد: دیابتی‌ها نه تنها در کل سال بلکه در ایام نوروز هم باید برنامه غذایی منظمی داشته باشند و فرقی نمی‌کند که دیابتی نوع یک و دو باشد از آنجایی که دیابتی‌ها متناسب با داروهایی، که استفاده می‌کنند باید در گروه‌های غذایی جایگزین‌ها را رعایت کنند و در صورت استفاده از شیرینی‌هایی که حالت نان دارند و یا ترکیبات به کار رفته در آن آرد است و می‌تواند جایگزین غلات باشد استفاده کنند و به ازای هریک تا دوعدد شیرینی باید مصرف گروه غلات را کم کرد. 

وی درخصوص جایگزین‌ها برای دیابتی‌ها گفت: درصورت جایگزین شیرینی‌هایی که در آن آرد به کار رفته با مقداری ازغلات موجب می‌شود تا کالری دریافتی افراد دیابتی بالا نرود. 
وی اظهار داشت: اگر مصرف این نوع شیرینی در هنگام صبح باشد از غلات وعده اصلی ناهار و اگر ظهر باشد از وعده اصلی شام باید حذف کرد. 


انتهای پیام/
برچسب ها: شیرینی ، شکلات ، دیابت ، غلات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.