به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، بحث گسترش رفاه عمومی و تأمین اجتماعی همواره از تأکیدات مقامات اجرایی در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بوده که در بیشتر مواقع تنها در حد صحبت و ذکر اهمیت توسعه آن مطرح بوده است در دوره جدید و با روی کارآمدن علی ربیعی موضوع طرح همهگیر شدن بیمههای اجتماعی به شدت مورد توجه قرار گرفته و در یان راستا بحثهای کارشناسی و برنامهریزیهای مقدماتی نیز انجام شده است.
به همین بهانه به مهمترین اقدامات وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در این حوزه پرداختیم.
این گزارش میافزاید: در بخش درمان و تأمین اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حال تدارک نظام چند لایه تأمین اجتماعی است و از این طریق به دنبال کاهش آسیبپذیری بیمهها از اختلاط کاری با نهادهای حمایتی است که بدین ترتیب میتوان امیدوار بود در جامعه عدالت اجتماعی و برخورداری از رفاه متناسب با ظرفیتها و قابلیتهای افراد ممکن شده و قدرت انتخاب افراد در جامعه نیز افزایش پیدا کند.
بر اساس این گزارش، یکی دیگر از مهمترین شعارهای دولت یازدهم در بخش بیمه و درمان، بازگرداندن اعتبار به دفترچههای بیمه است.
هر چند وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در تدارک تبدیل دفترچههای موسوم به کارت الکترونیکی است، اما در پس این شعار، اعتراض به بی اعتبار شدن نهادهای بیمهگر نهفته است.
این گزارش حاکیست، در زمینه تعرفههای سازمان تأمین اجتماعی برای معالجات سرپایی و بستری بیماران خاص و دیالیزی، هموفیلی و تالاسمی تا صددرصد شاهد افزایش بودیم و علاوه بر آن صددرصد هزینههای دارویی بیماران پیوند شده، 10 درصد هزینه رادیوتراپی و هزینه بیماران فوت شده و بستری در بخشهای ویژه بر اساس تعرفه دولتی از سوی سازمان در سال 92 تقبل شد.
گفتنی است، از سوی دیگر سازمان تأمین اجتماعی بر اساس مصوبه مجلس، محدودیت ارایه خدمات به فرزندان سوم به بعد بیمه شدگان را نیز رفع کرد.
انتهای پیام/