سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اسیدی بودن خون املاح استخوان‌هایمان را می‌کاهد

اسیدی بودن خون افراد می‌تواند به راحتی املاح استخوان را کاهش دهد.

آزاده دهقانی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: برخلاف باورهای اشتباهی که در میان افراد جامعه رایج شده است محصولات لبنی تنها ناجی استخوان‌ها نیستند.در واقع کاهش و از بین رفتن املاح استخوان‌ها به اسیدی بودن بیش از حد خونمان مربوط می‌شود و همچنین زمانی که خون حاوی اسید بسیاری شده باشد، به دنبال راهی برای کاهش اسیدهای داخل خون افراد نیز می‌گردد و برای همین کار از کلسیم استخوان‌ها کمک می‌گیرد.  
 
وی افزود: اگر تغذیه سرشار از پتاسیم باشد، بدن افراد از این ماده معدنی برای کاهش حالت اسیدیته خون بهره‌مند می‌شود و همچنین باید علاوه بر محصولات لبنی از میوه جات و سبزیجات که همگی حاوی پتاسیم هستند استفاده نماییم.  
 
وی توصیه کرد: میوه‌های خشک، حبوبات، شکلات سیاه، چای به میزان حدتعادل از جمله خوراکی‌های حاوی پتاسیم هستند که از استخوان‌های افراد در مقابل بیماری‌های خطرناک و جدی محافظت و دفاع می‌کند.

انتهاي پيام/
برچسب ها: اسیدی ، خون ، املاح ، استخوان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.