سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

قطر برای میزبانی جام جهانی چند دلار هزینه کرد؟

گزارش از تبانی پشت پرده تا کسب میزبانی

قطر اگرچه توانست میزبان جام جهانی 2022 را بدست بیاورد اما هنوز اتهام‌های وارده در مورد رشوه و تبانی در دست بررسی است.

به گزارش خبرنگار ورزشی باشگاه خبرنگاران به نقل از دیلی تلگراف، جک وارند نایب رئیس سابق فدراسیون جهانی فوتبال و خانواده‌اش از یک شرکت از قطری حدود دو میلیون دلار رشوه گرفته است تا برگزاری جام جهانی 2022 را به این کشور واگذار کند.
 
این گزارش حاکی از آن است FBI در حال بررسی پرونده و روند سیرش می‌باشد.

واگذاری جام جهانی 2022 به کشور قطر یکی از بحث برانگیزترین تصمیمات ورزش است گرمای زیادی این کشور کویری موجب شده تا خبرهایی مبنی به برگزاری این رقابت در زمستان به گوش بخورد.

البته قطری‌ها هرگونه رشوه و کار خلافی را رد می‌کنند مالک شرکتی که به دارند این مبلغ را پرداخت کرده است.

محمد بن هماهم یکی ازاعضای اختصاص قطری‌ها در فیفا است.

تمام مدارک وجود به تاریخ 15 دسامبر سال 2010 بازمی‌گردد یعنی دقیقا دو هفته بعد  از اینکه میزبانی جام جهانی کشور قطر واگذار شود.
 
انتهای پیام/

برچسب ها: گزارش ، جاک جهانی ، تبانی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.