دکتر هومن یزدانی دامپزشک در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: نگهداری حیوانات اگر با رعایت اصول و بهداشت نباشد باعث بیماری های مشترک بین انسان و دام می شود.
وی افزود: در صورتی که ماهی قرمزی که برای شب عید خریداری می شود از سلامت برخوردار نباشد باعث بیماری به نام سل ماهی می شود که زخم هایی در بدن ایجاد می کند که خوب نمی شود.
وی ادامه داد: یک ماهی قرمز سالم نباید دم و بالهایش خوردگی داشته باشد، روی سطح آب درحال بلعیدن هوا نباشد، در قسمتهای میانی آب درحال حرکت باشد، لکه های سفید و قرمز روی باله ها نداشته باشد، با یک ضربه ی کوچک به تنگ ماهی خیلی سریع باید حرکت کند و روی بدنش پولک ریختگی نداشته باشد.
دکتر یزدانی خاطر نشان کرد: توصیه هایی که برای نگهداری ماهی قرمز می شود به این شرح است: برای عوض کردن آب ماهی 7 الی 8 ساعت آب را در دمای اتاق نگهدارید و سپس آن را عوض کنید، غذای ماهی را از جایی که مجوز دامپزشکی دارد تهیه کنید، برای تغذیه ی ماهی یک بار در روز غذا دادن کافی است، تنگی که برای نگهداری ماهی استفاده می شود دهانه اش گشاد باشد و در یک تنگ بیش از دو ماهی انداخته نشود.
انتهای پیام/