سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

کنترل بیولوژیک راهکاری برای افزایش کیفیّت محصولات کشاورزی

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: کنترل دقیق و بهتر آفات و بیماری ها با روش های کنترل تلفیقی، کنترل بیولوژیک و کاهش مصرف سموم باعث افزایش کیفیّت و افزایش صادرات و حفظ محیط زیست می شود.

سعداله اسکندری در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کنترل بیولوژیک آفات شاخص مهم تولید محصولات کشاورزی سالم است.

وی تشریح کرد: با توجه به اینکه عوامل بیولوژیک و فرآورده های آنها از طبیعت اقتباس شده و خود جزء مواد ارگانیک هستند، بنابراین کنترل بیولوژیک آفات مطمئن ترین شیوه حفاظت محصولات شناخته می شود به همین دلیل به عنوان یک شاخص مهم برای سنجش میزان توسعه یافتگی در تولید محصولات کشاورزی سالم تر و حفاظت محیط زیست محسوب می شود.

اسکندری ادامه داد: يكي از راهكارهای مناسب براي كاهش مصرف سموم، استفاده از روش هاي كنترل بيولوژيك آفات است كه در اين ميان افزايش مقاومت گياه در برابر آفات از طريق پيوند بسيار مورد اقبال است.

مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: از مزایای توسعه و کاربرد فرآورده های کنترل بیولوژیک، کاهش وابستگی کشور به سموم شیمیایی، ارزان ترین روش مبارزه در بلند مدت، بهترین روش برای تولید محصولات ارگانیک و صادراتی، وجود قابلیت بومی سازی تکنولوژی های کنترل بیولوژیک و سازگاری این روش با پدیده های طبیعت و تنوع زیستی ایران خواهد بود.

اسکندری تاکید کرد: برای دستیابی به این ویژگی ها باید محصولات تازه خوری را برای کاهش مصرف آفتکش ها و ارتقاء سطح بهداشت و سلامتی جامعه اولویت بخشید./س
 
 
انتهی پیام/
برچسب ها: کیفیّت ، محصولات ، کشاورزی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.