این شیوه عجیب مبارزاتی حتی از جانب یکی از عناصر ضدانقلاب سلطنت طلب مورد انتقاد گرفته است، در نمایشگاه برپا شده توسط جوانان کمونیست تصاویری از اندام جنسی زنانه به نمایش گذاشته است، حال چرا و به چه دلیل چنین موضوعی جهت تجلیل از مقام زن و ... انتخاب شده خود معمایی دیگر است. البته تاثیر پذیری ایرانیان ضدانقلاب در خارج از کشور از فرهنگ منحط غرب شاید علت چنین اقدامی باشد.
بدن نمایی [عریان کردن] نسبت به سایر روش ها شیوه مبارزاتی جدیدی محسوب می شود، اگرچه بدن نمایی در برخی از کشورهای دنیا با هدف حمایت از حقوق زنان صورت می پذیرد اما چنین شیوه ای در کشورهای دارای جمعیت مسلمان با اهداف کاملا سیاسی انجام می پذیرد که مهمترین آن نمایش ناخوشنودی و نارضایتی زنان مسلمان از اسلام و حکومت اسلامی است. به همین منظور گسترده ترین بازتاب رسانه ای از بدن نمایی در مورد ماجده علیا الهدی صورت پذیرفت که سرآغاز حرکت های اینچنینی در دیگر کشورها شد.
اپوزسیون خارج نشین که تاکنون از هیچ اقدامی برای مبارزه با ج.ا.ا فرو گذار نکرده اند قادر به انجام چنین عملی نبودند چراکه کمتر کسی به اقدامات آنان توجهی می کرد، عریان کردن توسط ضدانقلاب خارج نشین برای اولین بار توسط یک بازیگر خودفروخته و به قصد خبرساز شدن و ... انجام شد؛ وی که هدف خود را بیان مخالفت با نظام ج.ا.ا عنوان کرده بود در مقابل دوربین عریان شد.
پس از آن کمپین های مجازی بسیاری شکل گرفت که دامنه فعالیت بسیاری از آن قبح زدایی به بهانه مخالفت با نظام ج.ا.ا بود، چنین شیوه کثیف مبارزاتی البته از دیدگاه برخی از فعالان ضدانقلاب نیز مورد تقبیح و نکوهش است. مه لقا فخرآور خواهر «امیرعباس فخراور» در این باره می نویسد:
«بی نهایت متاسفم که زن هایی برای خودنمایی در روز جهانی زن که از ارزش بالایی برخوردار است اینچنین ارزش خود را پایی می اورند، من سال هاست که برای حقوق زنان کار کرده ام و ادامه هم خواهم داد اما این روش از فعالیت را هرگز نمی پسندم. حتی زنان کشورهای پیشرفته نیز چنین نمی کنند. حرف زیادی برای گفتن ندارم، تابوشکنی هم نیست چرا که ارزش انسانها را نمی توان با تابوشکنی از بین برد».
Ha ha ha
خودتان قضاوت کنید