سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

میرمحمدی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:

بخش" کشاورزی" حمایت جدی می‌طلبد

بخش کشاورزی یکی از زیرساخت‌های مهم کشور است که باید مردم را بر اساس مزیت‌های هر منطقه به سمت تولید و سرمایه‌گذاری هدایت کرد.

*محمدحسین میرمحمدی عضو کمیسیون اقتصادی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، گفت: بخش کشاورزی مؤلفه مهم در اقتصاد است و نمی‌توان اهمیت آن را کمتر از حوزه‌ها دیگر تصور کرد.

میرمحمدی در ادامه افزود: امنیت غذایی در اولویت قرار دارد و یکی از مؤلفه‌های مهم اقتصاد مقاومتی است که باید تولیدات در این عرصه مورد حمایت قرار گیرد.

*در ادامه مقداد نجف‌نژاد عضو کمیسیون اقتصادی گفت: بخش کشاورزی یکی از زیرساختهای کشور است که باید مردم را بر اساس مزیت‌های هر منطقه به سمت تولید و سرمایه‌گذاری هدایت کرد.

نجف‌نژاد تأکید کرد: برای بهبود بیشتر این بخش پیش از گذشته باید محصولات کشاورزی با همراهی بخش صنعت به صورت محصولات فرآوری شده درآیند تا امکان عرضه در بازارهای داخلی و خارجی حاصل شود.

*در ادامه سکینه هرانی عضو کمیسیون کشاورزی گفت: باید در الگوها و طرح‌های کشت هر منطقه توجه کرد تا استقلال بخش کشاورزی و امنیت غذایی در کشور بیش از پیش حاصل شود.

وی در ادامه گفت: هر منطقه توانایی تولید معدودی از محصولات را دارد که برای بهبود اوضاع باید موضع جغرافیایی برای تولید در نظر گرفته شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.