سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بجنورد/ خشكسالي:

كاهش توليد گوشت قرمز عشایر در خراسان شمالي را رقم زد

مدیر کل امور عشایری خراسان شمالی گفت: به علت کاهش بارندگی ها در استان میزان تولید گوشت قرمز درنیمه دوم سال جاری کاهش یافت.


به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران بجنورد،به نقل از روابط عمومی اداره کل امور عشایر خراسان شمالی رمضانی گفت:در مرحله اول طرح پرواربندی 350تن و در مرحله دوم 700تن گوشت قرمز در نیمه اول سال جاری در استان تولید شده است.

وی بااشاره به اینکه وضعیت بد مراتع موجب کاهش تولید گوشت در نیمه دوم سال شده است ،افزود : پیش بینی می شود تا پایان سال از محل اجرای طرح پرواربندی 750تا 800تن گوشت قرمزدر استان تولید شود.

رمضانی تصریح کرد:عشایر خراسان شمالی دو درصد جمعیت استان را تشکیل می دهند که بیش از 35درصد گوشت مصرفی استان را تامین می کنند.

وی با اشاره به اینکه مشکل کاهش بارندگی طی یک ماه اخیر فشار بیشتری را بر عشایر استان وارد کرده است اظهار داشت:این اداره کل به منظور جلوگیری از ورود هر آسیبی به این قشر، طی یک ماه اخیر هزار و 650تن جو و 150تن کنسانتره در بین دام های این افراد توزیع کرده است./س

برچسب ها: خشکسالی ، کاهش ، تولید ، گوشت
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.