سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

لذیذترین خوراکی‌های مسموم کننده در دنیا

برخی از خوراکی‌ها به‌ویژه در هنگام سفر می‌توانند افراد را به شدت درگیر مسمومیت نمایند و لذا لازم است افراد در حفظ سلامت این خوراکی‌ها توجه ویژه‌ای داشته باشند.

به گزارش خبرنگاربهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ برخی از مواد غذایی بسیار بیشتر از سایر غذا‌ها خاصیت مسموم کنندگی دارند و افراد باید در هنگام مصرف توجه ویژه‌ای به سالم بودن این مواد غذایی نمایند.

گفتنی است، مسمومیت‌های غذایی که می‌تواند در اثر باکتری‌ها، ویروس‌ها، مواد شیمیایی وانگل‌ها رخ دهند همه ساله حدود 128 هزار نفر را به بیمارستان‌ها رهسپار می‌کند که از این میان 3 هزار نفر جان خود را از دست می‌دهند.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، با افزایش دما حفظ مواد غذایی در وضعیت دمایی سالم و پرهیز از خوردن غذاهای غیر بهداشتی اهمیت فراوانی پیدا می‌نماید.

مسمومیت‌های غذایی با علایمی مانند دردهای شکمی،تب و لرز و استفراغ بروز می‌کند.

از جمله مواد غذایی در معرض فساد زود هنگام مرغ، تخم مرغ، ماهی، سیب زمینی پخته، غذاهای کنسروی، گوشت خام گاوو گوسفند و بطری شیر نوزادان است.

پزشکان توصیه می‌کنند افراد محصولات پروتئینی را تازه مصرف نمایند و در صورت نیاز به ذخیره سازی آن‌ها
را در محیط خنک مانند یخچال و یا فریزر قرار دهند.

همواره قبل و بعد از آماده سازی غذا دست‌های خود را به  دقت بشویند و از قرار دادن غذاهای آماده در مجاورت نور خورشید اجتناب کنند.

در صورت ابتلا به مسمومیت، فرد سریعا باید به مراکز درمانی منتقل شود زیرا برخی از انواع مسمومیت‌ها بشدت مرگ آورهستند.
انتهای پیام/
برچسب ها: غذا ، مسمومیت ، استفراغ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.