سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

این ماده غذایی را بلافاصله منجمد کنید

پس از انتقال گوشت چرخ کرده به منزل باید بلافاصله آن را در یخچال قرار داده یا منجمد کنید این عمل به حفظ تازگی گوشت و کاهش رشد باکتریها کمک می‌کند.

شهلا قنبری متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: دمای یخچال باید 4-0 درجه سانتیگراد بوده و گوشت تازه به فاصله 1 الی 2 روز مصرف گردد. به منظور نگهداری طولانی مدت گوشت را باید در کیسه‌های مخصوص فریزر ریخته (به اندازه هر وعده) و پس از تخلیه کامل هوای داخل بسته در آن را محکم ببندید و سپس آن را داخل فریزر قرار دهید. 

وی افزود: گوشت چرخ کرده را تا 3 ماه می‌توان در فریزر نگهداری نمود، بهتر است تاریخ ورود به فریزر را روی برچسب هر بسته نوشت تا مدت زمان نگهداری آن‌ها قابل کنترل باشد. 

قنبری تصریح کرد: انجماد سریع و در فریزر با دمای زیر 18- درجه سانتیگراد بهترین روش انجماد می‌باشد.


انتهای پیام/

برچسب ها: انجماد ، گوشت ، میکروب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.