به گزارش
حوزه دانشگاه باشگاه خبرنگاران، در اين جلسه برخي موانع تحقق اقتصاد دانش بنيان در راستاي اجرايي سازي اقتصاد مقاومتي ارائه و در این خصوص بحث و بررسي شد.
در این جلسه با اشاره به این نکته که اقتصاد دانش بنيان يكي از مباحث مهم نقشه جامع علمي كشور و فصل مشترك آن با اقتصاد مقاومتي است، جهت دهي به چرخة علم و فناوري و نوآوري در راستای ايفاي نقش مؤثرتر در اقتصاد، اجرایی شدن راهبرد كلان 3 نقشه جامع و جهت دهی آموزش، پژوهش، فناوری و نوآوری به منظور حل مشکلات و رفع نیازهای واقعی در راهبرد كلان 7 این نقشه كشور مورد تاکید قرار گرفته است.
كسب 3 درصد از بازار جهاني فناوريِ زيستي، 2 درصد از بازار جهاني فناوري نانو، سهم 50 درصد ارزش افزوده صنايع با فناوري بالا و متوسط از كل ارزش افزوده توليدي كشور و دستيابي به نقش محوری در منطقه در حوزه نفت و گاز تا سال 1404 برخی از هدفگذاريهای ديگر اقتصاد دانش بنيان در نقشه جامع علمي كشور است.
گفتنی است كه در جلسه گذشته كارگروه مشورتي، راهبردها و اهداف الگوي اقتصاد مقاومتي با تاكيد بر اقتصاد دانش بنيان برمبناي سياست هاي 24 گانه ابلاغ شده از سوي مقام معظم رهبري مطرح و بررسي شده بود.
در جلسه 111 كارگروه مشورتي همچنين گزارشي از طرح موضوعِ ذخاير ژنتيكي و زيستي در ايران و همچنين سهم بودجه پژوهش در توليد ناخالص ملي كه در جلسه اخير ستاد راهبري اجراي نقشه جامع علمي كشور مطرح و برسي شده بود، ارائه شد.
انتهای پیام/