به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران قم، کلم قمری یا همان قنبیط گياهي متعلق به خانواده کلم است که اين گياه که در تمامي سال کشت مي شود، ارزش غذايي بالايي دارد و سرشار از ويتامين C، A فيبر و فوليک اسيد است.
به نوشته «ehow» ، کلم سنگ با تقويت سيستم دفاعي بدن، عملکرد قلب و مويرگ ها را بهبود مي بخشد و از گرفتگي رگ ها جلوگيري مي کند و علائم آسم را کاهش مي دهد.
يکي از ويژگي هاي مهم اين گياه کاهش خطر بروز انواع مختلف سرطان از جمله ريه، روده بزرگ، پروستات و سينه است.
رژيم غذايي سرشار از آن مانع سکته و آب مرواريد مي شود و خطر بروز بيماري ام اس، فشار خون بالا و ديابت را نيز کاهش مي دهد.
خوردن ۳ يا ۵ بار کلم قمری يا هر نوع کلم در هفته، خطر ابتلا به سرطان را ۶۰ درصد کاهش مي دهد.
آبگوشت قنبیط، آش کلم قمری و کلم پلویی مشهورترین غذاهایی هستند که با این نوع کلم تهیه مشوند.