سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بعد از این مواد غذایی "مسواک" نزنید

دندان دارای فاکتورهای ساختاری است که با رعایت یک سری موارد می توان از داشتن دندان‌های سالم لذت برد.

مهیار شهبازی دندانپزشک و متخصص ترمیمی و زیبایی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: انواعی از مواد که خاصیت اسیدی دارند در اثر تماس طولانی با دندان سبب آسیب به دندان ها می شود.

وی ادامه داد: هیچگاه بلافاصله پس از خوردن ترشیجات، لیموترش، آب پرتقال و موادی که خاصیت اسیدی فراوانی دارند مسواک نزنید چرا که قشر بیرونی دندان از مواد معدنی ساخته شده است و اگر این قشر با مواد اسیدی به وفور تماس داشته باشد سبب از بین رفتن مواد معدنی سطح دندان می شوند.

 وی افزود: سعی شود این مواد به همراه مواد غذایی تناول شود تا درصد اسیدیته‌ی این مواد کاهش یابد.

وی تاکید کرد: بعد از خوردن این مواد فقط دندان را با  آب شست و شو دهید تا محیط دهان حالت اسدی  خود را از دست دهد.

انتهای پیام/
برچسب ها: مسواک ، دندان ، لیموترش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.