به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران،علی یونسیپور اظهار کرد: این بازرسیها در طرح نوروزی 93 از اوایل اسفندماه به صورت ویژه و تمام وقت (صبح و عصر) به منظور کنترل بر وضعیت بازار، ایجاد زمینه مناسب برای تامین مایحتاج مردم و جلوگیری از تخلفات و رسیدگی به شکایات و گزارشهای مردمی افزایش پیدا کرده است.
وی افزود: به صورت سالانه از ابتدا تا پایان سال از حدود هشت هزار واحد صنفی شهرستان اراک بازرسی به عمل میآید.
مسئول بازرسی و نظارت اصناف شهرستان اراک گفت: در راستای بالا بردن سطح کاری و بهبود عملکرد بازرسان از ابتدای امسال، پنج کلاس آموزشی در واحد بازرسی و نظارت اصناف شهرستان اراک برگزار شده است.
یونسیپور ادامه داد: واحد بازرسی و نظارت اصناف شهرستان اراک در نمایشگاههایی چون نمایشگاه طرح ضیافت، نمایشگاه مهرماه و بازگشایی مدارس و نمایشگاه بهاره اکیپهای خود را برای برخورد با متخلفان و رسیدگی به شکایات مردمی در محل برگزاری نمایشگاهها مستقر کرده است.
وی با تاکید بر اینکه نظارت بر توزیع سبد کالا و نظارت بر توزیع میوه یارانهای شب عید بر عهده واحد بازرسی و نظارت اصناف شهرستان اراک است، گفت: عدم درج قیمت، کمفروشی، گرانفروشی و عدم ارائه فاکتور فروش به مشتری از جمله تخلفات صنفی است که در صورت مشاهده با متخلفان طبق قانون نظام صنفی برخورد و به مراجع ذیصلاح معرفی میشوند.
مسئول بازرسی و نظارت اصناف شهرستان اراک عنوان کرد: تمامی واحدهای صنفی طبق ماده 15 قانون نظام صنفی موظف به نصب اتیکت مورد تایید اتحادیه مورد نظر هستند که در آن نام کالا، قیمت کالا و تلفن رسیدگی به شکایات مردمی قید شده باشد و اتیکت مورد نظر باید در محلی نصب شود که برای همگان قابل رویت باشد.
یونسیپور گفت: تمامی واحدهای صنفی موظف هستند نسبت به صدور فاکتور فروش کالا اقدام کنند و هر فرد صنفی مطابق ماده 15 قانون نظام صنفی در مقابل دریافت بها، اجرت یا دستمزد باید صورت حسابی شامل نام و نشانی واحد صنفی، تاریخ، مبلغ دریافتی و نوع و مشخصات کالاهای فروخته شده یا خدمات انجام شده را به مشتری تسلیم دارد.
وی عنوان کرد: همشهریان در صورت مشاهده هرگونه تخلف و شکایت از واحدهای صنفی میتوانند با شماره تلفن 124 و 3-33121182 تماس بگیرند.
انتهای پیام/م