سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/فقدان استاندارد نگهداری در مراکز خُرده فروشی:

تاثیرگذار در ضایع شدن محصولات کشاورزی

مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: زنجیره توزیع تا حدودی معیوب بوده و در واقع سردخانه، بسته بندی و نگهداری در مراکز خُرده فروشی استاندارد خاصّی ندارد.

ایاز برنو در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: روش های بسته بندی سنّتی و ایجاد شرایط فساد محصولی در مرحله بسته بندی موقت تا نهایی محصولات را نباید در بین رفتن محصولات و ایجاد ضایعات از یاد ببریم.

وی تصریح کرد: سیستم بازاریابی نامناسب به دلیل فقدان بازار مناسب و هزینه مبادله بالا از عوامل مهم در ضایعات محصولات کشاورزی است.

برنو ادامه داد: بی اطلّاعی کشاورزان و تولیدکنندگان از مسایل اولیه فرآوری پس از برداشت با نظارت و آموزش کارشناسان برطرف می شود.

مدیر صنایع کشاورزی و روستایی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: کشاورزان در چنین شرایطی مجبور به ارایه و فروش محصول خود هستند.

برنو تاکید کرد: توجّه به افزایش بهره وری برداشت محصول و نیازهای کمّی و کیفی محصول، تولید محصولاتی با کیفیّت را در پی خواهد داشت./س
 
 
انتهای پیام/
برچسب ها: محصولات ، کشاورزی ، ضایع
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.