سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جایگاه اجتماعی و نوع رفتار دو عامل در بروز تصادفات/ تاثیر رانندگی تهاجمی و عصبی در بروز تخلفات ترافیکی

استادیار دانشگاه کرمان گفت: جایگاه اجتماعی و نوع رفتار دو عامل مهم در بروز تصادفات است.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران نتایج بخشی از مقالات ارائه شده در سیزدهمین کنفرانس بین‌المللی مهندسی حمل و نقل و ترافیک در محور آموزش و فرهنگ‌سازی ترافیک از سوی روابط عمومی معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران منتشر شد.

در این ارتباط یک استاد دانشکده عمران دانشگاه علم و صنعت ایران در خصوص عواملی که ریشه در بروز بی‌نظمی‌های ترافیک دارند اظهار داشت: ویژگی‌های شخصیتی و رفتاری رانندگان از جمله این مواردهستند و در کشور ما تلاش لازم به منظور شناخت عوامل موثر در باز دارندگی از ارتکاب به تخلفات ترافیکی انجام نشده است.

عبدالرضا شیخ‌الاسلامی با تاکید بر اینکه تغییر رفتار یا بهبود آن تاثیر عمده‌ای در کاهش بروز تخلفات ترافیکی دارد افزود: در صورت شناخت این عوامل تا حدود زیادی می‌توان مشکلات موجود را مدیریت نمود چراکه تغییر رفتار رانندگان به ویژه رانندگان تهاجمی و عصبی در بروز تخلفات ترافیکی بسیار تاثیرگذار است.

از سوی دیگر حسن خلیفه، پژوهشگر اهل بوشهر نیز در خصوص تاثیر آموزش بر فرهنگ ترافیک دانش‌آموزان ابتدایی گفت: تکنیک‌هایی همچون ایران سخنرانی، پخش فیلم آموزشی و برگزاری مسابقات هنری و ادبی در ارتقای فرهنگ ترافیک دانش‌آموزان موثر است ضمن اینکه تفاوت میان دانش‌آموزان آموزش دیده و آموزش ندیده درتوجه به فرهنگ ترافیک وجود دارد.

همچنین سیدصابر ناصر علوی استادیار دانشکده عمران دانشگاه شهید باهنر کرمان نیز با اشاره به افزایش روز افزون وسایل نقلیه و توسعه دام‌ها، عامل اصلی را از عوامل تاثیرگذار در تصادفات دانست و خاطرنشان کرد: بخش اعظم تصادفات به دلیل عدم توجه یا کم توجهی رانندگان اتفاق افتاده و جایگاه اجتماعی و نوع رفتار ترافیکی افراد، دو عامل مهم در بروز تصادفات است.

انتهای‌پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.