سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نماز دارویی برای پیشگیری و درمان "افسردگی"است

نماز خواندن به عنوان یک داروی اثر بخش، نه تنها برای پیشگیری از افسردگی موثر است، بلکه به درمان و بهبود مناسب این مشکل روحی و روانی شایع نیز کمک بسیار زیادی می کند.

 مهدی شفیعی روانپزشک در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران تصریح کرد: افسردگی، اضطراب، دلهره، استرس و برخی دیگر از مشکلات روحی و روانی، از جمله اختلالات بسیار شایع در بین افراد جامعه هستند که علاوه بر تاثیرات گسترده بر زندگی عادی و روزمره، عوارض و هزینه های جسمی و روانی زیادی نیز به همراه دارند.

وی گفت: امروزه این موضوع ثابت شده که یکی از عوامل مرتبط با بروز اختلالاتی نظیر افسردگی، افزایش مدت خواب نسبت به میزان طبیعی است.

شفیعی با اشاره به اینکه اغلب افراد افسرده بیشتر می خوابند یا خواب می بینند، اظهار داشت: اگر بتوان مدت خواب طولانی را کاهش داد، ممکن است افسردگی نیز تا حدودی بهبود یابد.

 وی با بیان اینکه افراد نماز خوان کمتر دچار افسردگی می شوند، تاکید کرد: نماز خواندن به عنوان یک داروی اثر بخش، نه تنها برای پیشگیری از افسردگی موثر است، بلکه به درمان و بهبود مناسب این مشکل روحی و روانی شایع نیز کمک بسیار زیادی می کند.

شفیعی تصریح کرد: خواب از دو مرحله خواب عمیق و خواب REM تشکیل شده است که به طور یک در میان در طی شب حاصل می شود.

وی گفت: قسمت قابل ملاحظه خواب REM در نزدیکی های صبح به وقوع می پیوندد و در صورتیکه شخص در این زمان بیدار شود، جلوی ورود خود به مرحله REM و بروز اختلال نظیر افسردگی را تا حدی زیادی گرفته است.

شفیعی یادآور شد: بیداری صبحگاهی برای نماز، نه تنها  می تواند به عنوان یک نوع دارو در پیشگیری از افسردگی موثر باشد، بلکه می تواند موجب درمان این نوع اختلال نیز شود.


انتهای پیام/

برچسب ها: نماز ، افسردگی ، خواب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.