سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

تولید غذای سالم با استانداردهای تولید در الگوی کشت

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: تولید غذای سالم و حفظ تندرستی با استانداردهای تولید با اجرایی شدن الگوی بهینه کشت دور از انتظار نخواهد بود.

سعید سلیمانی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کاهش ریسک تولید و افزایش قابلیت مقابله با بحران های احتمالی به ویژه خشکسالی و کمبود آب در الگوی بهینه کشت نمایان است.

وی ازمحصولات از پیش تعیین شده در الگوی کشت خبرداد و تصریح کرد: کارشناسان در ایجاد روحیّه پذیرش کشت محصولات از پیش تعیین شده، نقشی اساسی دارند.

سلیمانی ادامه داد: افزایش توان درآمدی تولیدکنندگان خُرد بخش کشاورزی و به نوعی فقرزُدایی را می توان از اهداف اجرای الگوی کشت قلمداد نمود.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی با اشاره به حاصل شدن حداکثر بهره وری برای مجریان این طرح یادآور شد: شاخص های اقتصادی الگوی کشت باید به گونه ای تعیین شوند تا با انتخاب نوع محصول همراه با افزایش بهره وری از منابع موجود مانند آب و خاک حداکثر درآمد را برای کشاورزان و تولیدکنندگان به همراه داشته باشد.

سلیمانی تاکید کرد: الگوی بهینه کشت را باید در افزایش بهره وری عوامل تولید نیز تاثیرگذار دانست./س
 
 
انتهای پیام/
برچسب ها: تولید ، غذای ، سالم
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.