سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تجارتی جدید به نام "لاما"

لاماها حدود 100 تا 120 سانتی‌متر قد و 100 تا 180 کیلوگرم وزن دارند و به طور متوسط 20 تا 25 سال عمر می‌کنند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران، به طور کلی لاماها بر حسب میزان پشم بدنشان به دو نوع لاما کلاسیک (دارای پشم کم) و لاما پشمین (دارای پشم بسیار زیاد) تقسیم می‌شوند. لاماها حدود 100 تا 120 سانتی‌متر قد و 100 تا 180 کیلوگرم وزن دارند و به طور متوسط 20 تا 25 سال عمر می‌کنند.
 
*موطن اصلی


همان‌طور که در بالا نیز گفته شد، لاماها حدود 7000 هزار سال پیش با اهلی کردن گونه وحشی گوآناکو پدید آمده‌اند و در آمریکای جنونی برای باربری مورد استفاده قرار می‌گرفتند. گفتنی است این جانور در زبان فارسی "شترگوسفند" و "شتر بدون کوهان" نامیده شده است که به لحاظ جانورشناسی عنوان دوم مناسب‌تر، اما عنوان اول رایج‌تر است.
 
*تغذیه و اسکان

اصطبل بدون درب برای اسکان لاماها بسیار مناسب است تا بتوان در تابستان و زمستان هر روز آن‌ها را به چرا برد. یک اصطبل معمولی برای محافظت از این حیوان در برابر باد، باران و تابش شدید آفتاب کفایت می‌کند. 

احداث حصار به ارتفاع 1:40 سانتی‌متر کفایت می‌کند. لاماها داخل گله زندگی می‌کنند؛ بنا بر این می‌بایست برای نگهداری از این جانور دست کم 2 تا 3 لاما در اختیار داشت. غذای اصلی این چارپا شامل علف و یونجه می‌شود، اما می‌توان از کمی مخلوط غلات و نمک معدن هم به عنوان مکمل غذایی استفاده کرد. همچنین لاما هر روز به آب تازه نیاز دارد.
 
*نگهداری

پشم لاما ‌باید هر سال و حداقل دو سال یک بار چیده شود. علی‌القاعده بهتر است پشم‌چینی بسته به میزان رشد پشم‌ها، هر 2-5 ماه یک بار صورت گیرد. کنترل مداوم اختلالات احتمالی پوست و اندرون و کرم‌زدایی زیر نظر دامپزشک بسیار حایز اهمیت است.

بالاخره این که انسان، لاما را برای بارکشی، اهلی کرده است، اما این حیوان به‌عنوان محافظ گله گوسفندان نیز به خوبی عمل می‌کند.

استفاده از محصولات لاما تجارتی پر سود را به همراه دارد .

انتهاي پيام/

برچسب ها: لاما ، تجارت ، پشم ، اصطبل
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
صادق
۱۲:۵۸ ۲۶ خرداد ۱۳۹۸
قیمت نهایی جفت نر ماده چقدرهخ
ناشناس
۱۲:۵۱ ۱۳ بهمن ۱۳۹۷
قیمتشون چنده جفتی
یوسف
۱۰:۲۱ ۱۵ دی ۱۳۹۷
توایران
‌میشه‌پرورش‌داد‌واینکه‌از.کجا‌تهیه‌کنیم‌‌‌وقیمت‌گوشتش‌وخودش‌رو.بفرمایید
حمید
۱۳:۲۰ ۲۳ بهمن ۱۳۹۶
سلام اگه یه جفت لاما بخواهیم میشه تهیه کنیم ؟