سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اخبار ویژه,

مدفن یکی از اولیا الله دردانشگاه امام صادق/ ناطق و ضرغامی به شریعتمداری چه گفتند؟/ وقتی حداد عادل در قم از "فتنه اکبر" گفت/ نظر آیت الله مهدوی درباره جوانگرایی در خبرگان و...

خبرنگاران در جریان پیگیری‌های خبری به "زمزمه"هایی برمی‌خورند که ميهمان‌‌کردن مخاطبان به این شنیده‌ها خالی از لطف نیست.

مجله شبانه باشگاه خبرنگاران،

*در بیستم دی ماه 1380 ، پیکر شش شهید گمنام دفاع مقدس در دانشگاه امام صادق(ع) تا هنگام ظهور مولایشان به امانت گذاشته شد. در این مدت دانشجویان و  دلسوختگانی بر مزار این فرزندان خلف حضرت روح الله اظهار نذر و نیاز کرده و به مرادشان رسیده اند. در این میان یکی از بزرگان اهل معرفت که بر مزار این بزرگان بی نام و نشان حضور یافته است، ابراز داشته:" اگر چه مقام همه شهدا نزد خداوند عالی است اما یکی از آرمیدگان در این مزار، از اولیای خاص خداوند و صاحب مقام و درجه ای ویژه است."

*شنیده ایم پس از یادداشت انتقادی حسین شریعتمداری در پاسخ به اظهارات ناطق نوری که برخی نیروهای انقلاب را بی ترمز خوانده بود، ناطق نوری در تماسی با مدیر مسوول کیهان این محورها را در میان گذاشته است:1- از لحن محترمانه مقاله شما تشکر می کنم که حرمت نگه داشتید.2- آمادگی دارم در نشستی سو تفاهم های به وجود آمده را بر طرف نمایم.3- من جذب اصلاح طلبان نشده ام و کار خودم را می کنم.4-من ماهیت جریان فتنه و افراطیون را می شناسم و با طناب آنها ته چاه نخواهم رفت.5- من در گفتگو با روزنامه آسمان علیه جریان فتنه واصلاح طلبان تندرو صحبت کرده ام.6-کی گفته بسیجی یعنی بی ترمز، بسیجی یعنی مرد میدان عمل، بسیجی یعنی فداکار،یعنی ولایی یعنی منطقی و بسیجی خادم مردم است.

*شنیده ایم آیت الله مهدوی کنی در پاسخ به زمزمه های جوان گرایی در مجلس خبرگان گفته است:" مجلس خبرگان، مجلس تجربه و اعتبار است. مجلس ریش سفیدانی است که سال های متمادی را در راه ترویج اسلام و قرآن و انقلاب گذرانده اند. جوانگرایی در مشاغلی که نیاز به کار میدانی و تلاش و دوندگی دارد، خوب است اما مجلس خبرگان جای دوندگی نیست، محل اعتبار و تجربه و سابقه درخشان در ترویج معارف اسلامی است."

*دکتر غلامعلی حداد عادل که در مسجد اهل البیت قم سخنرانی می کرد، در تحلیل انتخابات دهم ریاست جمهوری گفت:" انتخابات 88 فتنه اکبر بود." پس از واکنش و استقبال حاضران از این جمله قصار، دکتر حداد افزود:" البته منظور من آنچه شما برداشت کردید نبود، می خواستم بگویم فتنه بزرگی بود."

*شنیده ایم محمود سریع القلم در دانشگاه شهید بهشتی گفته است که حسن روحانی پیش از نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری یازدهم، بنده را به ناهاری مشورتی در مرکز مطالعات مجمع تشخیص مصلحت دعوت کرد و گفت می خواهم از این فرصت انتخابات استفاده کرده و بیایم حرف هایم را بزنم و از اتهاماتی که به من زده اند دفاع کنم. او در آن موقع توقع پیروزی نداشت.سریع القلم سپس مدعی شده مواضع و مشاوره های من باعث شده که مقامات آمریکایی از حمله به ایران منصرف شوند. بنده با این کار خدمت بزرگی به کشورم کرده اند.

*در پی طرح مباحثی در برخی تریبون ها و رسانه ها پیرامون اخراج دانشمندان هسته ای در دولت یازدهم، جمع بندی یک گزارش کارشناسی حاکی از آن است: 1- اگر چه جابجایی ها و بعضا اخراج هایی صورت گرفته اما میزان این اخراج ها به اندازه میزان ادعا شده در رسانه ها نبوده است.2- این گونه مسایل نباید در رسانه ها و تریبون های عمومی مطرح شود.3-حرمت پدران و بستگان دانشمندان هسته ای ترور شده بر همه لازم است اما نباید از حرمت این سرمایه های ملی در مباحث سیاسی استفاده شود.

*شنیده ایم در جلسه اخیر مجمع روحانیون مبارز، پیشنهاد شده نامه ای خدمت مقام معظم رهبری نوشته شود و در آن ارادت و پایبندی این تشکل به امام و انقلاب اسلامی و ولایت فقیه و رهبری تاکید شود. حاضران در جلسه تصریح کرده اند در نامه مزبور اعلام نماییم ما در زمان امام مسوولیت های بزرگی را برعهده داشتیم و در طول دوران انقلاب پایبندی خود را به نظام اسلامی اثبات کرده ایم. اگر در برهه هایی هم مجمع در مواجهه با برخی پدیده ها دچار اشتباهاتی شده است این موضوع را نباید به کل کارنامه مجمع روحانیون تعمیم داد و نباید اشتباهات ناخواسته باعث اخراج این تشکل انقلابی از دایره نظام شود.همچنین چنانچه برخی افراد عضو مجمع در اعلام مواضع و رفتارهایشان مرتکب اشتباهاتی در سال های اخیر شده اند نباید این اشتباهات را به حساب کل مجمع روحانیون گذاشت.

*شنیده ایم عزت الله ضرغامی در تماس با حسین شریعتمداری مدیر مسوول کیهان، از یادداشت انتقادی وی در نقد عملکرد صدا و سیما تشکر کرده و گفته است لحن مشفقانه و نقد مسوولانه شما می تواند ما را در مسیری که پیش رو داریم کمک شایانی نماید. یادداشت کیهان پس از آن منتشر شد که 19 تن از نمایندگان مجلس با ارسال نامه‌ای خطاب به ضرغامی و با اشاره به وعده رئیس‌جمهور خواستار بحث و بررسی توافقنامه با حضور موافقان و منتقدان شدند که ضرغامی در پاسخ به درخواست نمایندگان تاکید کرد که "در این مقطع زمانی، تضعیف دولت و دستگاه دیپلماسی کشور با به چالش کشیدن سیاست‌ها و اقدامات درحال انجام به صلاح کشور نمی‌باشد."
در بخشی از یادداشت شریعتمداری خطاب به ضرغامی آمده بود:" سخن آقای ضرغامی می‌تواند اینگونه تفسیر شود که در توافقنامه ژنو و دیپلماسی دولت محترم، اشکالات و ضعف‌هایی وجود دارد که مطرح شدن آن به صلاح کشور نبوده و باعث تضعیف دولت خواهد بود! "

*شنیده ایم مواضع مقتدرانه رهبر معظم انقلاب پیش از اجلاس وین مبنی بر بی اعتمادی به غرب و خوشبین نبودن به مذاکرات هسته ای، فضای مذاکرات را تحت تاثیر قرار داده بود به گونه ای که کارشناسان اذعان داشتند این دور از مذاکرات، متفاوت با نشست های گذشته برگزار شد. مقامات ایرانی در حالی که مباحث چالش برانگیز گذشته را مطرح می کردند با سکوت و کاهش حساسیت طرف های مقابل مواجه شدند. در پایان مذاکرات نیز "وندی شرمن" نماینده آمریکا اعلام کرد من به اسرائیل و عربستان می روم تا جلوی این دو دیوانه را بگیرم.

*پس از افشاگری های ابراهیم حاتمی کیا علیه مافیای سینما، در جلسه اصلاح طلبان پیشنهاد شد:" باید به وزارت ارشاد فشار بیاوریم تا اجازه اکران فیلم توقیفی "گزارش یک جشن" را صادر کند، این امر باعث می شود تا زمینه تقابل اصولگرایان با حاتمی کیا فراهم شود."

*شنیده ایم در جریان سفرهای استانی احمدی نژاد، بیش از 42 میلیون نامه مردمی دریافت شد که برای 30 میلیون از نامه ها دستور پیگیری و رسیدگی صادر شد.برای پاسخگویی به این نامه ها چند سامانه از جمله سامانه بهداشت و وام قرض الحسنه راه اندازی شد. در عین حال در دولت جدید تاکنون سازوکاری برای نحوه دریافت و پاسخگویی به نامه های مردمی اندیشیده نشده است.

*شنیده ایم دریافت کننده حق ماموریت 12 میلیارد تومانی مدیری از استان فارس و از دستگاهی مرتبط به امور کشاورزی و دامداری بوده است. وی و معاونانش از سال 89 تا 92 بابت سفرهای خارجی انجام نشده، حق ماموریت ، هزینه هتل و حق غذا دریافت کرده اند. البته وی چند سفر آفریقایی را در این سال ها انجام داده بود که هزینه های آن را دریافت کرده بود.

*در جلسه فوق العاده دولت برای اجرای مرحله دوم هدفمندی، حاضران در جلسه نتوانستند به نتیجه نهایی درباره چگونگی اجرای آن برسند. یکی از موارد چالشی، تعیین مبنای درآمد برای قطع یارانه بود که از یک و نیم تا سه میلیون تومان پیشنهاد داده شد. رقم یک میلیون و هشتصد هزار تومان طرفداران قابل ملاحظه ای داشت.علی ربیعی طرفدار رقم سه میلیون تومان بود. محمد شریعتمدار از مخالفین تعیین پایه درآمد برای سراسر کشور بود و در این جلسه اظهار داشت:" با توجه به تفاوت هزینه فاحش زندگی در تهران با یک روستا نمی توان رقم یک و نیم میلیون را برای سراسر کشور تعمیم داد. جه بسا یک روستایی با 500 هزار تومان زندگی خوبی داشته باشد اما یک تهرانی با یک و نیم میلیون درآمد زندگی را به سختی می گذراند." برخی وزرا نیز معتقد بودند در سال آینده هم روند فعلی ادامه یابد و به تمام متقاضیان و ثبت نام کنندگان ، یارانه پرداخت شود.

*شنیده ایم در سفر استانی دولت روحانی به استان هرمزگان، تعداد 8 دستگاه اس.ان. جی از سوی صدا و سیما برای پخش مستقیم سفراعزام شد که این تعداد در تاریخ صداوسیما بی نظیر بوده است. در تمام سفرهای استانی احمدی نژاد تنها یک دستگاه اس ان جی وجود داشت.

* دستگاه امنیتی روسیه پرده از پروژه ای به نام "جوخه های عملیاتی " در اکراین برداشته است. بر اساس این پروژه، رهبران غربگرای اکراین با اعزام گروه هایی به اروپای غربی و گذراندن آموزش های ترور، آدم ربایی و تخریب، آن ها را برای ایجاد ناامنی های شهری آموزش داده بودند. در جریان اعتراضات اخیر اکراین، این افراد که بعضا لباس نیروهای پلیس اکراین را بر تن داشتند، از بالای ساختمان ها و یا در میدان استقلال به سوی مردم و همچنین پلیس آتش می گشودند تا شعله اعتراضات و درگیری ها را بالا ببرند.مقامات بیمارستانی کیف نیز تایید کرده اند کشته شدگان درگیری های اخیر توسط افراد واحدی هدف قرار گرفته اند.
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.