تیموشنکو در ادامه افزود «اوکراین به تنهایی برای رویارویی با روسیه ضعیف است و توسل به گزینه نظامی علیه روسیه را نباید منتفی دانست؛ متوقف کردن تهاجم روس ها، سبب برقراری آزادی در اوکراین و در کل منطقه می شود؛ ما از جنگ یا صلح در کل اروپا سخن می گوییم.»
نخست وزیر سابق اوکراین از آمریکا و انگلیس، کشورهای امضاکننده پیمان بوداپست در سال 1994 که در آن تمامیت ارضی اوکراین ضمانت شده بود، خواست به عنوان میانجی در گفتگوها میان کیف و مسکو عمل کنند.
تیموشنکو در اظهاراتی در دوبلین در ایرلند گفت: به کشور مادری من اوکراین تجاوز نظامی شده است و این تجاوز بی رحمانه را شخص ولادیمیر پوتین انجام داده است و حاکمیت کشورم در خطر است.
وی افزود: ما زمان زیادی در اختیار نداریم.اگر به روسیه اجازه برگزاری همه پرسی شانزدهم مارس داده شود آنگاه کریمه جدا خواهد شد.ما کریمه و ثبات را در جهان از دست خواهیم داد.
ویتالی کلیشکو رهبر حزب اودار اوکراین هم گفت:اهداف ما از این قرار است ؛ ما خواهان پیوستن اوکراین به اتحادیه اروپا هستیم.ما خواهان مذاکراتی شفاف با ناتو هستیم.آزادی رسانه ها و برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در بیست و پنجم ماه مه و رسیدگی به وضعیت حقوق بشر در اوکراین از دیگر اهداف ماست.