اصغر نقشی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: خیار دارای ويتامينهای ب، آ، ث و املاحی مانند منگنز، كربناتكلسيم و سلولز است و ميزان چربی آن بسيار كم بوده و اين ميوه از نظر طب سنتی طبع سرد دارد و به هضم غذا كمك میكند.
وی تشریح کرد: ثابت شده خیار برای افرادی که از بیماریهای دندان و لثه بخصوص چرک دندان رنج میبرند، مفید است.
نقشی با اشاره ای به تاثیر خیار در برطرف شدن چین و چروک صورت ادامه داد: خيار چين و چروكهای صورت را از بين میبرد و صورت را جوان میكند و جوشانده آن برای پوستهای چرب مفيد بوده و ماليدن آن بر روی لكههای صورت مفيد است.
کارشناس مسئول گیاهان دارویی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: وجود آنزیمی به نام ارپسین در خیار به هضم پروتئین کمک میکند.
وی افزود: خوردن خیار با پوست خوردن خیار با پوست بخصوص اگر تازه نباشد دیر هضم بوده و باد معده و قولنج ایجاد میکند.