حوثیهای انصار الله نیز که نمایندگان آنها در کنفرانس گفتگوی ملی، سند تقسیم کشور را امضا نکردند؛ معتقدند این طرح از خارج دیکته شده و با دقت بررسی نشده است.
حوثیها میگویند مناطق مختلف این کشور به نحوی تقسیم شده که با تعداد ساکنان و ثروتهای طبیعی و موقعیت جغرافیایی و بافت جمعیتی یمن تناسب ندارد.
"محمد عبدالسلام" سخنگوی جنبش انصارالله در این باره به خبرنگار شبکه العالم گفت: انتقادما از سیستم تقسیم فدرالی این است که بدون توافق همگان صورت گرفته و پاسخگوی خواسته ها و نیازهای ملت بحرین به صور مناسب نیست.
وی خاطرنشان کرد: موضوع تقسیم بندی کشور و ایجاد نظام فدرال با هدف ایجاد راه حلی برای مشکل جنوب یمن از سوی ما مطرح شد؛ اما تقسیم بندیهای انجام شده برای حل مشکلات مناسب نبود، به همین دلیل این تقسیم بندی برای شمال یمن ضرورتی نخواهد داشت.
سخنگوی جنبش انصارالله افزود: ما معتقدیم که این تقسیم بندی کاملا سیاسی است و باعث ایجاد مشکلات بسیاری می شود و در زمینههای اقتصادی، اجتماعی و سیاسی اختلافات و درگیریهایی به وجود خواهد آورد.
ظاهرا حوثیها در باور خود نسبت به وارداتی بودن این تقسیم بندی حق داشتند، زیرا جریانهایی در سازمان ملل متحد برای همسو کردن دیگر کشورها علیه مخالفان سیستم فدرالی در یمن به تکاپو افتادند، و زمزمههایی مبنی بر مطابقت شرایط این کشور با بند هفتم منشور ملل متحد شنیده شده، که یکی از مواد آن احتمال دخالت نظامی بینالمللی در کشورهای تحت بند هفتم است.
"ضیف الله الشامی" عضو شورای سیاسی جنبش انصارالله در این خصوص گفت: اگر شورای امنیت سازمان ملل یا هر طرف دیگر به بهانه بند هفتم منشور سازمان ملل متحد قصد دخالت نظامی در یمن را داشته باشند این حرکت از سوی مردم یمن با جدیت و شدت پاسخ داده خواهد شد.
انتهای پیام/