"محمد معمارباشی" در گفتگو با
خبرنگار دانشگاه باشگاه خبرنگاران، با بیان اینکه جنگ نرم را میتوان جنگ ساختارشکن نامید، گفت: جنگ نرم نوعی ساختارشکنی در فرهنگ یک مملکت، آداب و رسوم مردم، تغییر دید مردم یک کشور نسبت به مسائل فرهنگی و بومی آن کشور، ایجاد بیتحرکی میان آنها و جنگهای اقتصادی و.... است.
وی افزود: رویکرد دشمنان در جنگ نرم کاملاً مشخص بوده و یکی از اهداف آنها سرکوب دین مبین اسلام است که با ترفندهای مختلف میخواهند به این اهداف شوم خود برسند.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید مهاجر اصفهان با اشاره به اصل بیست و دوم ابلاغیه سیاستهای اقتصاد مقاومتی که از سوی رهبر معظم ابلاغ شد، تصریح کرد: نکته قابل تأمل و زیبایی در این اصل به چشم میخورد که دولت مكلف است برای تحقق سیاستهای كلی اقتصاد مقاومتی با هماهنگسازی و بسیج پویای همه امكانات كشور، اقداماتی را انجام دهد.
معمارباشی افزود: شناسایی و بهكارگیری ظرفیتهای علمی، فنی و اقتصادی برای دسترسی به توان آفندی و اقدامات مناسب یکی از اصول سیاستهای اقتصاد مقاومتی است که میتوان از آنها در زمینه جنگ نرم نیز استفاده کرد چراکه با جنگ نرم در زمینه اقتصاد نیز مواجه هستیم.
وی با بیان اینکه رصد برنامههای تحریم و افزایش هزینه برای دشمن یکی از راهکارهای مقابله با جنگ نرم اقتصادی است، اظهار داشت: مدیریت اقتصادی از طریق تهیه طرحهای واكنش هوشمند، فعال، سریع و بههنگام در برابر مخاطرات و اختلالهای داخلی و خارجی در این زمینه راهگشا است.
دبیر جامعه اسلامی دانشجویان دانشگاه شهید مهاجر اصفهان خاطرنشان کرد: جنگ نرم تنها در حوزه فرهنگی مطرح نیست و دشمنان در همه حیطهها برای راهبرد اهدافشان فعالیت میکنند که باید با توجه به منویات مقام معظم رهبری و راهکارهای صحیح مقاومتی توطئهةای دشمنان را خنثی کرد.
انتهای پیام/