سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

تبریز/

امکانپذیر نبودن کاهش ارزش غذایی علوفه سیلو شده

قائم مقام معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: برخلاف انبار علوفه خشک، خطر کم شدن ارزش غذایی در اثر حرارت در انبار و آتش سوزی برای علوفه سیلو شده، وجود ندارد.

رضا ثقلینی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: مکمل های غذایی را نیز می توان همراه با علوفه سیلو نمود.

وی تصریح کرد: هنگام تغذیه دام، تمام قسمت های علوفه سیلو شده به خوبی مصرف می شود و چیزی از آن باقی نمی ماند.

ثقلینی ادامه داد: مصرف پَس مانده ها و بقایای گیاهی برای خوش خوراک شدن غذای دام با سیلو کردن امکانپذیر است.

قائم مقام معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: تمامی مواد خوراکی جیره روزانه را به راحتی می توان با علوفه سیلو شده مخلوط نموده تا خوراک خوبی برای دام ها آماده شود.

وی اظهار داشت: با سیلو نمودن علوفه سبز، آب کافی و سالم که در گیاه وجود دارد به مصرف

دام ها می رسد و اثرات آن در شیرواری مشاهده خواهد شد.

ثقلینی تاکید کرد: اگر علوفه به روش صحیح و درست انجام شود در مقایسه با خشک کردن، کم ترین تلفات و ضایعات را دارد.
 
 
انتهای پیام/
برچسب ها: علوفه ، سیلو ، کاهش
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.