ایوب ایرانی فام در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: تخصیص قسمتی از زمین زراعی فقط برای مدت 8-6 هفته به کشت گونه های گیاهی برای تهیه کود سبز امکانپذیر نیست.
وی با اشاره به چگونگی حاصل شدن کود سبز تشریح کرد: کود سبز از کشت گیاهان علوفه ای با رشد سریع به ویژه از خانواده بقولات و زیر خاک بردن محصول سبز به دست می آید.
ایرانی فام ادامه داد: افزایش مواد آلی خاک را می توان از مهم ترین فواید کود سبز قلمداد نمود.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: محدودیت هایی از قبیل تعداد کارگر مورد نیاز، آب و تهیه گیاه کودی برای تهیه کود سبز را نباید فراموش شود.
وی اظهار داشت: زارعان نداشتن تاثیر آنی و سریع همچون کودهای شیمیایی را محدودیتی در استفاده از کود سبز عنوان می کنند.