سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

جولان مرگ‌بار اسكانيا؛

ارابه مرگ، نوروز 93 به كجا می‌رود؟

چند سالی است که مردم از سفر با وسائل حمل و نقل عمومی احساس خطر می‌کنند و در این بین حوادث جاده ای اتوبوس کم تلفات جرحی و فوتی بر جای نگذاشته است و اسکانیا در این حوادث پیشتاز بود.

به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران؛ استفاده از وسائل حمل و نقل عمومی نه تنها از حیث ترافیکی حائز اهمیت است بلکه از جهات گوناگونی از جمله کاهش آلودگی هوا،کاهش مصرف سوخت و ... نیز موثر است.

در همین راستا چند سالی است با توجه به تعدد خودروها و آلودگی هوا که ثمره آن بیماری‌های تنفسی است. مسئولان را بر آن داشته تا انگیزه مردم را برای استفاده از وسائل حمل و نقل عمومی افزایش دهند.

اما علی رغم گسترش جاده‌ها و افزایش اتوبوس‌ها برای سفر‌های برون شهری و درون شهری مطابق آن ایمنی و استانداردهای لازم رشد نکرده است و گاها شاهد تولید اتوبوس‌های نا ایمنی هستیم که با جان مردم دست و پنجه نرم می‌کند.

گاهی اوقات در خبرها می‌شنویم واژگونی یا تصادفات خونین اتوبوس‌های مسافربری جان زیادی از هموطنانمان را در یک لحظه گرفته است.

اين درحالي است که در این حوادث اتوبوس‌های اسکانیا بیشترین قربانیان را به خود اختصاص داده و پیشتاز تلفات در حوادث جاده‌ای هستند.

بنابر آمار از ابتدای سال جاری تا کنون بالغ بر 140 تصادف یا واژگونی اتوبوس‌های اسکانیا داشته‌ایم که از این تعداد 77 فقره مقصر شناخته شده‌اند.

اما آنچه تلفات تصادفات اسکانیا را افزایش می‌دهد وجود نواقص فنی مختلفی است که با وجود فرصت و تذکراتی که پلیس راهور به شرکت اسکانیا داده است اما برای رفع نواقص شرکت اسکانیا قدمی بر نداشته است.

در همین راستا از بهمن ماه بنابر دستور پلیس شماره گذاری اسکانیا مسدود شده است؛ تا دیگر به نوعی جلوی تولید و تردد اتوبوس‌های اسکانیا گرفته شود‌؛ اما  مهمترین موضوع آن است که اتوبوس‌های اسکانیا که سال‌های گذشته شماره گذاری و تولید شده است کماکان حادثه ساز می‌شوند و قربانی می‌گیرند نه اتوبوس‌های اسکانیا که وارد چرخه نشده‌اند!

در سال جاری شاهد 6 فقره حادثه آتش سوزی اسکانیا بودیم که متاسفانه در یکی از ناگوارترین تصادفات که در شهریور ماه به وقوع پیوست در اتوبان قم – تهران  بر اثر برخورد 2 دستگاه اتوبوس اسکانیا هر دو اتوبوس مسافربری بلافاصله دچار حریق شدند و در این حادثه تلخ در صحنه 44 تن از هموطنانمان در شعله‌های آتش جان خود را از دست دادند و 39 تن دیگر صدمه دیدند.و در این بین عزادار شدن صد‌ها خانواده که نزدیکانشان را به  خاطر سهل انگاری های شرکت اسکانیا از دست دادند.

طبق تحقیقات بدست آمده  53 درصد قربانیان اتوبوس های مسافربری متعلق به شرکت اسکانیا است که این امر اعتبار شرکت اسکانیا را لکه دار کرده است.

گزارش از: امیر تشیعی

انتهای پیام/

برچسب ها: جولان ، اسکانیا ، جاده
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۶
در انتظار بررسی: ۰
سجاد راستگو
۱۵:۵۵ ۱۴ اسفند ۱۳۹۲
نه اینکه بقیه ی ماشینامون فرشته ی نجاتن...
ناشناس
۱۰:۱۲ ۱۳ اسفند ۱۳۹۲
چراشرکت اسکانیابرای حفظ جان مردم اقدامی نمی کند؟ چرا کوتاهی می کند؟ آیا می خواهدآبهاازآسیاب بیفتد ویا لابی گری کند؟
مجید
۱۶:۳۶ ۱۲ اسفند ۱۳۹۲
عجب اصطلاح با مسمایی
ارابه مرگ
واقعا مردم بایستی سوار این اتوبوسها نشوند.
majid
۱۶:۱۹ ۱۲ اسفند ۱۳۹۲
قابل توجه آقایون که این اتفاقارو به هم پاس میدن
عليرضا
۱۴:۲۱ ۱۲ اسفند ۱۳۹۲
شرمنده ها واقعا كه !!!!

ارابه مرگ!!!!

پس پرايد چيه ؟؟؟
رضا
۱۱:۰۹ ۱۲ اسفند ۱۳۹۲
من که ميگم مسئولان عيد اجازه تردد به اسکانيا را ندهند
مردم هم اسکانيا سوار نشن