سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شمخانی مطرح کرد

ضرورت گفتمان‌سازی در حوزه امنیت ملی با استفاده از ظرفیت‌های بومی

دبیر شورای عالی امنیت ملی در نشست عمومی اعضای کرسی‌های مطالعاتی راهبردی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی با اشاره به ضرورت گفتمان‌سازی در حوزه امنیت ملی با استفاده از ظرفیت‌های بومی اظهار داشت: پیاده‌سازی الگوی پیشرفت ایرانی- اسلامی بدون در نظر گرفتن نقش فعال و بالنده برای مراکز تولید کننده اندیشه راهبردی امکان پذیر نیست.

به گزارش حوزه سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران؛ اولین نشست عمومی اعضای کرسی‌های مطالعاتی راهبردی دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی صبح امروز با حضور نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی در محل دبیرخانه این شورا برگزار شد.
 
علی شمخانی دبیر شورای عالی امنیت ملی در این نشست با اشاره به ضرورت گفتمان‌سازی در حوزه امنیت ملی با استفاده از ظرفیت‌های بومی اظهار داشت: پیاده‌سازی الگوی پیشرفت ایرانی- اسلامی بدون در نظر گرفتن نقش فعال و بالنده برای مراکز تولید کننده اندیشه راهبردی امکان پذیر نیست.
 
نماینده مقام معظم رهبری در شورای عالی امنیت ملی تاکیدات رهبر معظم انقلاب در خصوص فعال‌سازی کرسی‌های نظریه‌پردازی و آزاد اندیشی و مراکز دانش بنیان را هدایت جریان نخبگی کشور به سمت تولید تفکر راهبردی عنوان کرد و افزود:‌ دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی به عنوان مرکز اصلی سیاست‌گذاری در موضوعات راهبردی کشور با ایجاد و فعال‌سازی کرسی‌های مطالعاتی تلاش خواهد کرد تا ظرفیت‌های ارزشمندی را که در حوزه اندیشه راهبردی در کشور وجود دارد به عرصه تصمیم‌سازی کلان متصل سازد.
 
دبیر شورای عالی امنیت ملی در این نشست با اشاره به شکل‌گیری ظرفیت‌های بالای نخبگی در عرصه دانشگاه‌ها، مراکز مطالعاتی و دستگاه‌های اجرایی طی سال‌های پس از پیروزی انقلاب اسلامی، شبکه سازی برای فعال نمودن و بهره‌برداری از این ظرفیت‌ها در عرصه سیاست‌گذاری و تصمیمات کلان را از نیازهای مهم کشور دانست و خواستار تلاش دستگاه‌های مسئول برای ایفای نقش فعال در این خصوص شد.
 
شمخانی با اشاره به اهمیت آینده پژوهشی و اولویت پیشگیری در مسائل امنیتی، بر ضرورت شناسایی مسائل و نقاط آسیب‌پذیر امنیتی و ارائه راهکارهایی برای ممانعت از تبدیل شدن آنها به بحران تأکید و نقش کرسی‌های مطالعاتی در این عرصه را مهم دانست.

در ابتدای این نشست "سید علی حسینی تاش" معاون راهبردی شورای عالی امنیت ملی با ارائه گزارشی از اهداف، ضرورت‌ها و نحوه فعالیت کرسی‌های مطالعاتی بر تعامل مستمر مراکز مطالعاتی راهبردی و دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی به منظور افزایش کیفیت و تناسب تولیدات مراکز با نیازمندی‌های واقعی کشور تاکید کرد.
 
همچنین در این نشست تعدادی از مسئولین مراکز مطالعات راهبردی و حوزه‌های تخصصی در دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی به ارائه دیدگاه‌های خود در زمینه ساز و کارهای افزایش بهر‌ه‌وری کرسی‌های مطالعاتی پرداختند.

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.