سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

در پی ورشکستگي سايت مبادله پول مجازي در ژاپن؛

آینده پول مجازی "بیت کوین" به خطر افتاد/ افزایش نگرانی سرمایه‌گذاران

ورشکستگي يکي از سايت‌هاي مبادله پول مجازي بيت کوين در توکيو، استفاده کنندگان از اين پول را به شدت نگران کرده است.

به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه، دو تن از استفاده‌ کنندگان از اين پول مجازي که دارايي خود را در ورشکستگي سايت مبادله "بيت کوين" از دست داده‌اند در برابر دفاتر اين سايت تحصن کرده و از بازيافتن پول خود نااميد شده‌اند.

"بيت کوين" پول مجازي است که در سال 2009 ايجاد شده و امکان معامله و خريد را از طريق اينترنت ميسر مي‌سازد.

هيچ بانک مرکزي و هيچ دولتي بر اين پول نظارت ندارد.

سايت "ام تي گوکس"، که در توکيو اين پول را مبادله مي‌کرد، از يک هفته پيش ورشکسته شده است.

اين سايت ابتدا اعلام کرده بود بروز خطاي رايانه‌اي در سرورهايش مشکلاتي براي دسترسي به سايت ايجاد کرده است اما نهايتا مشخص شد 850 هزار "بيت کوين" معادل 500 ميليون دلار پول از اين سايت سرقت شده است.

پس از آن، اين سايت برداشت پول را متوقف کرده‌اند. احتمالا همه آنهايي که در "بيت کوين" سرمايه‌گذاري کرده و پول خود را در اين سايت قرار داده بودند، ورشکست شده‌اند.

"کالين برگس" يکي از استفاده کنندگان انگليسي اين پول مجازي گفت: من نگران و خشمگين هستم؛ به نظر مي‌رسد همه دارايي خود را از دست داده‌ام. شرکت مدت‌ها به من مي‌گفت همه چيز رديف است اما ما متوجه شديم که نبايد حرفشان را باور کنيم.

اين رسوايي را احتمالا يکي از مهندسان جوان فرانسوي به نام "مارک کارپلس" به بار آورده است.

"کارپلس" که از سال 2011 در راس شرکت "ام تي گاکس" قرار داشت، به تازگي مدعي شده بود تلاش زيادي مي‌کند تا مشکل را حل و فصل کند، اما از چند روز پيش "مارک کارپلس" ناپديد شده و سايت اينترنتي وابسته به وي نيز حذف شده است.

کارشناسان عقيده دارند اين پول به سرقت رفته است؛ اکثر نهادهاي مالي جهان با نگراني به اين وضع مي‌نگرند و هيچ کس حاضر به پذيرشت مسئوليت‌ها نيست.

"تارو آسو"، وزير دارايي ژاپن گفت: اگر هيچ کس اين پول را به رسميت نمي‌شناسد، من متوجه نمي‌شوم چرا ناپديد شدن آن بايد در حيطه مسئوليت وزارت دارايي ژاپن باشد.

وی افزود: اگر مصرف‌کنندگان از اين پول استفاده مي‌کنند، اين مشکل خودشان است و اگر  ثابت شود جرمي  صورت گرفته، اين مسئله به پليس مربوط مي‌شود و نبايد تقصير را به گردن ديگران انداخت.

هر چند صحبت از کلاهبرداري کلان در سطح بين‌المللي هنوز زود است، سايت "ام تي گاکس"، در ژاپن اعلام  ورشکستگي کرده و تحت قانون حمايت از شرکت‌هاي ورشکسته قرار گرفته است.

اين پرونده، باعث وحشت مبادلات آنلاين شده است.

شایان ذکر است طي هفته اخير ارزش "بيت کوين" به شدت سقوط کرد.


انتهای پیام/
برچسب ها: پول ، مجازی ، بیت کوین ، ژاپن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.