سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معاون ساماندهی امور جوانان:

توسعه فعالیت های بشردوستانه جوانان می تواند آسیب های اجتماعی را کاهش دهد

معاون ساماندهی امور جوانان گفت: توسعه فعالیت های بشردوستانه جوانان می تواند آسیب های اجتماعی را کاهش دهد

به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران محمود گلزاری در دیدار با وحید قبادی دانا، رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر گفت: جوانان، امروزه وقت زیادی را در فضای مجازی سپری می کنند. این فضا در صورت استفاده نادرست، آسیب های خاص خود را دارد. غرق فضای مجازی و جذابیت های بصری آن شدن، سرخوردگی، انزوا، فراموش کردن واژگان فارسی، خودخواهی و دوری از کمک به دیگران و فعالیت در عرصه های جمعی از آسیب های فضای مجازی شایع در بین جوانان است.

وی نقش سازمان جوانان هلال احمر را در توسعه مشارکت های اجتماعی جوانان مهم دانست و اظهار داشت: مشارکت های اجتماعی و توسعه فعالیت های بشردوستانه جوانان می تواند آسیب های اجتماعی را کاهش دهد و به کنترل و پیشگیری از آسیب های فضای مجازی منجر شود.

گلزاری با اشاره به عضویت هلال احمر در ستاد ملی ساماندهی امور جوانان گفت: این ستاد بازوی اجرایی مدیریت راهبردی امور جوانان است. از گذشته تاکنون 20 مصوبه این ستاد مربوط به سازمان جوانان هلال احمر است. این مصوبات تکالیف هلال احمر در حوزه جوانان است. در کنار این مصوبات به دنبال ورود به عرصه های جدید فعالیت مشترک وزارت ورزش و جوانان و هلال احمر در حوزه جوانان هستیم.

وی تصریح کرد: شناخت و علاقه مندی جوانان به نمادهای ایرانی اسلامی و ارتقای هویت اسلامی ایرانی جوانان امری بسیار مهم است. سعی ما بر این است تا با تعریف جدیدی از گردشگری هویتی و با همکاری دستگاه های و نهادهای مختلف کشور مانند مجموعه بزرگ سازمان جوانان هلال احمر، جوانانمان به هویت اسلامی و ایرانی خود ببالند و به خود افتخار کنند.

معاون ساماندهی امور جوانان افزود: هلال احمر با توجه به فعالیت بین المللی خود و گستردگی در سطح کشور می تواند این فعالیت های هویت ساز را تامین کرده و به نیاز جوانان زمینه های هویتی پاسخ دهد. این وظیفه ماست که هویت ایرانی اسلامی را با نمادسازی و آیین سازی های صحیح در نسل جوان تقویت کنیم.

گلزاری افزایش مسئولیت پذیری و اعتماد به نفس و توسعه مشارکت های اجتماعی را از دیگر ظرفیت های سازمان جوانان هلال احمر برای نسل جوان کشور دانست و گفت: در راستای توسعه مشارکت های اجتماعی جوانان، دو نهاد می توانند در قالب مشترک سازمان های مردم نهاد جوانان با موضوعات تخصصی خدمت رسانی و فعالیت های بشردوستانه و ساماندهی و توانمندسازی این سمن ها به همکاری بپردازند.

وی افزود: معاونت ساماندهی امور جوانان در حوزه ازدواج سه فعالیت را به صورت ویژه در دستور کار خود قرار داده است. مشاوره قبل از ازدواج برای انتخاب مناسب همسر که این خدمت را با پیکیج آموزشی واحدی تعریف می کنیم، اقدامات آموزشی به منظور استحکام بنیان خانواده و برنامه ریزی برای تربیت مشاوران مناسب برای این دوران و همچنین آموزش و مشاوره در حوزه فرزندان است سه گام اصلی ماست. حتی مشاوره بعد از طلاق با رویکرد مدیریت این بحران و کمک به جوانان آسیب دیده نیز وظیفه ماست.

وی تاکید کرد: خدمات مشاوره ای برای جوانان در آستانه ازدواج، آموزش های بعد از ازدواج در سال های ابتدایی زندگی، کمک به جوانانی که به هر دلیل از همسران خود جدا شده اند و نیاز به مراقبت در برابر آسیب های طلاق را دارند، غنی سازی محتوایی آموزش های گروهی، شیوه های مقابله با استرس، مهارت های اجتماعی، مدیریت خشم، مهارت های زندگی و مدیریت فعالیت های اجتماعی و آموزش های مدیریتی این عرصه از جمله اقداماتی است که می توانیم برای جوانان عضو هلال احمر انجام دهیم.

رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر نیز در این دیدار گفت: اوقات فراغت از موضوعات محوری مشترک دو دستگاه است. هلال احمر به دنبال پر کردن اوقات فراغت نیست، بلکه در زمان های مورد نظر با فعالیت های مناسب آموزشی اوقات فراغتی گروه هدف خود را تکمیل می کند. ما فعالیت های بشر دوستانه را با مشارکت جوانان انجام می دهیم.

وی افزود: محتوای برنامه های اوقات فراغت سازمان جوانان هلال احمر مشخص است. اردوها و برنامه های ما هدف نیست، وسیله آموزش تربیتی نسل جوان است. این آموزش ها بنا به مقاطع سنی و ظرفیت افراد تعریف شده و تکنیک های آموزشی در گروه های سنی مختلف، متفاوت است.

قبادی دانا تصریح کرد: فعالیت های ما در ظرف کانون ها انجام می شود. بیش از یک میلیون و 900 هزار نفر عضو 5 تا 29 سال از سطح روستاها تا کلان شهرها در کانون های سازمان جوانان هلال احمر عضو هستند. با همکاری وزارت ورزش و جوانان می توانیم در بحث توانمندسازی اعضای جوانان هلال احمر  گام برداریم. قصد ما کیفی کردن فعالیت های جوانان است.

وی هلال احمر را بزرگترین سمن کشور دانست و گفت: با توجه به اینکه معاونت ساماندهی امور جوانان در جهت ساماندهی و توانمندسازی سمن ها فعالیت می کنیم، با مشارکت دو دستگاه می توانیم به جوانان عضو این سازمان خدمات ویژه ای ارائه دهیم. ایجاد انگیزه و نشاط در جوانان عضو هلال احمر از مزایای این همکاری است.

انتهای‌پیام/
برچسب ها: ساماندهی ، جوانان ، آسیب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ساسی
۱۲:۴۳ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۳
عالی
ساسی
۱۲:۴۲ ۱۲ ارديبهشت ۱۳۹۳
عالی