سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بعد از دیدن این علامت نان را دور بریزید

نوعی قارچ که در سطح نان یافت می شود که عناصر غذایی موجود در نان را مصرف کرده و به سطح رویی نان آسیب می‌رساند، کپک نام دارد و بسیار مضر است.

زهره غلامی نژاد کارشناس صنایع غذایی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: کپک نان نوعی قارچ است که معمولا در سطح نان یافت می شود که عناصر غذایی موجود در نان را مصرف کرده و به سطح رویی نان آسیب رسانده و باعث ایجاد طعم بد در نان می شود اما کپک‌ها دارای  جایگاه خاصی در صنعت می ‌باشند و می‌توانند بقایای گیاهان و جانوران را تجزیه کنند.
 
 غلامی نژاد افزود: اگر قسمتی از نان کپک زد دیگر نباید بقیه قسمت‌های سالم نان را مصرف کرد بهترین روش ، روشی قدیمی است که پس از بیرون آوردن نان از تنور به میخ می آویختند‌ تا به تدریج حرارت از دست دهد .گذاشتن نان داغ در پلاستیک  و نایلون‌ باعث تولید رطوبت بیشتر برای نان و کپک زدن سریع تر نان می‌شود بنابراین بهترین روش این است که پس از خنک  شدن جزئی نان آن را داخل پارچه تمییزی گذاشت و خوب پیچید.


انتهای پیام/
برچسب ها: نان ، کپک ، تنور
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.