به گزارش خبرنگارباشگاه خبرنگاران تبریز، ، پیروز ارجمند در آیین اختتامیه این رخداد موسیقایی با بیان اینکه ایران از تنوع فرهنگی و هنری قابل توجهی در حوزه موسیقی بهرهمند است، اظهار داشت: سیاست فعلی این وزارت خانه حمایت از انواع موسیقی در استان های کشور است تا با توسعه متوازن آن بتوان به نوعی از عدالت در توزیع امکانات و تعامل و تبادل فرهنگی دست یافت.
وی گفت: برگزاری جشنوارههای موسیقی در همه استانهای کشور برای معرفی و شناخته شدن آن سطح ملی و حضور در جشنواره بینالمللی موسیقی فجر از برنامههای این وزارتخانه است و جشنواره موغام نیز تلاشی موفق در این راستاست.
ارجمند ابراز امیدواری کرد که این جشنواره بتواند در سال آینده نماینده ای به جشنواره موسیقی فجر معرفی کرده و به شناخته شدن هر چه بیشتر این موسیقی کمک کند .
این مدیر موسیقایی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، تلاش برای برگزاری جشنواره موسیقی فجر در همه استانهای کشور از برنامههای مرکز تحت مدیریت خود بر شمرد و افزود: این اقدام در سال جاری در 6 استان کشور به صورت آزمایشی اجرا شد و این امید هست که در جشنواره سال آینده همه استان ها شاهد اجراهای هنرمندان سراسر کشور باشند .
وی تأکید کرد: تلاش ما بر این پایه است که جشنواره موسیقی فجر برآیندی از موسیقی همه ایران باشد و صرفا نماینده موسیقی تهران و پایتخت نباشد.
ارجمند ابراز داشت: این تلاش می تواند به شنیده شدن صدای همه اقلیم ایران منجر شود.
وی عنوان داشت: موسیقی موغام، از جمله گونه های موسیقی است که واجد ویژگیهای فرهنگی و معنایی بالایی است و قابلیت طرح در هر برههای را دارد.
ارجمند، گستره موسیقی موغام را از شمال آفریقا تا چین خواند و افزود: اقلیم فرهنگی موغام، این قابیلت را دارد که در سطح بینالمللی برگزار شود و پذیرای داوران و هنرمندانی از کشورهایی باشد در این حوزه فرهنگی فعالیت میکنند.