سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

غذاهایی که در پیری برایتان خطرناک می‌شوند

برخی از خوراکی‌ها در جوانی برای سلامتی بسیار مفید هستند، اما در دوران سالمندی خوردن برخی از آن‌ها ممنوع و یا باید در حجم بسیار کم مصرف شود.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران دریافته‌اند که برخی از میوه‌ها مانند گریپ فروت در سنین سالمندی می‌توانند برای سلامتی افراد مضر باشد.

مصرف این میوه در جوانی برای شادابی پوست و تامین ویتامین C مورد نیاز بسیار موثر است، اما در سالمندان به ویژه اگر به همراه داروهای مخصوص "فشار خون" مصرف شود، می‌تواند سبب آسیب به فرد شود.

گفتنی است، سبزیجات خام در جوانی برای سلامت بدن بسیار مفید هستند اما در سنین سالمندی به دلیل ضعیف شدن دندان‌ها و تحلیل لثه‌ها می‌توانند سبب فشار بر دهان و عدم جویدن مناسب و بروز سوء هاضمه در فرد شوند و به همین دلیل توصیه می‌شود سالمندان از سبزیجات پخته و یا پوره استفاده کنند.

لوبیا یکی دیگر از مواد غذایی است که منبع غنی از فیبر، "پروتئین" و آهن است اما در سالمندی به خاطر بروز "مشکلات گوارشی" بهتر است از مصرف بالای آن خودداری شود.

مصرف مواد خوراکی دیگری مانند لبنیات، قهوه، غذاهای با میزان بالای نمک، کلم، میوه، و جوانه‌های گیاهی خام نیز باید با مشورت پزشک در دوران سالمندی مصرف شوند زیرا می‌توانند سبب مشکلات گوارشی به دلیل هضم سنگین، ایجاد نفخ و یا "سر درد" در سالمندان شود.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.