سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

شهرکرد/

افزایش 45 درصدی تولید در بزرگترین کارخانه خوراک آبزیان خاورمیانه

تولید خوراک آبزیان در بزرگترین کارخانه تولید خوراک آبزیان خاورمیانه، امسال در مقایسه با مدت مشابه سال قبل، 45 درصد افزایش یافته است.

مدیر عامل بزرگترین کارخانه تولید خوراک آبزیان خاورمیانه گفت: امسال 24 هزار تن خوراک آبزیان در این کارخانه تولید و روانه بازار مصرف شده است.
فرود یداللهی افزود: 30 درصد از این مقدار تولید به کشورهای گرجستان، ارمنستان، نخجوان، عراق، لبنان و تاجیکستان صادر شده است.
وی با بیان اینکه فعالیت این مرکز در زمینه ارتقاء کیفیت و نوآوری خوراک آبزیان و همچنین مبارزه با بیماری های آبزیان موثر است گفت: این مقدار صادرات 2 میلیون و 500 هزار دلار ارز آوری داشته است.
بزرگ ترین شرکت تولید خوراک ماهی خاورمیانه با عنوان فرادانه در قطب صنعتی شهرکرد قراردارد.
این شرکت با سرمایه گذاری 25 میلیارد ریالی بخش خصوصی 3 سال پیش به بهره برداری رسید و با راه اندازی آن برای بیش از 200 نفر به طور مستقیم شغل ایجاد شد./س
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.