سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

طعمی که زبان را ملتهب می‌کند

گلوسیت یا التهاب زبان در برخورد زبان با برخی از غذا‌ها که فعالیت باکتری‌ها و قارچ‌ها را در دهان زیاد می‌کند، به وجود می‌آید.

دکتر محمد رضا عمرانی متخصص گوش و حلق و بینی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: التهاب زبان در برخورد زبان با برخی از غذا‌ها که فعالیت باکتری‌ها و قارچ‌ها را در دهان زیاد می‌کند به وجود می‌آید.

وی افزود: در بسیاری از افراد غذاهای پر ادویه و تند ممکن است این بیماری‌ را ایجاد یا تشدید کند یا به دنبال واکنش مخاط یا پرزهای زبان بوجود آید.

وی ادامه داد: افرادی که دخانیات مصرف می‌کنند، این التهاب و تورم را همراه با تغییر رنگ به صورت حاشیه دار در یک قسمت زبان دارند.

دکتر عمرانی خاطرنشان کرد: بهترین درمان برای گلوسیت پرهیز از مصرف خوراکی‌هایی است که آزار دهنده هستند اما اگر خیلی حاد باشد، ممکن است عفونت‌های شدید دندانی بوجود بیاید و راه تنفس را ببندد که در این صورت به بررسی‌های آزمایشگاهی نیاز است.


انتهای پیام/
برچسب ها: گلوسیت ، زبان ، قارچ ، باکتری ، سیگار
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.